Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakako doci do ines?
Jel se zna šta za ovu malu?Jel ova P.P Patricia Puskadija
Babac u mercedesuJel mi možeš netko pojasniti tko je ta Mercedusa ja sam novi ovdje
Zlatna potkova tako se zvala popularno.Nov sam tu na forumu, ali nisam nov što se tiće druženja s 'laganim' damama. Zanima me jer postoju još u Mađi lokali odn. "posebne gostijonice" kao što su bile prije 15-20tak godina npr. u Drawazablozcs (blizu HR-granici/B. Manastir)? Po mojim informacijama tako šta više nema, bar ne blizu HR-granice. Znam za Mađu npr. za https://rosszlanyok.hu ali to po stanovima, gledit fotke, nazivanje, ne javljaju se, možda fejk/bon ili ne, me zamara!
Najbolji izbor je izbor uživo, odmah! Tako je bilo u toj "posebnoj birtiji" u gore navedenom mjestu u Mađi. Ok, nisu bile 80-90 žena kao npr. u velikim javnim kućama u njem., samo 4-5 u lokalu, ali sve su po izgledu bile ok a usluga super! Oralno bez zaštite, odnos sa zašt. Ništa drugo nije i za preporučit! Cijena je bila tada 600 KN/sat. Ima li takvih "posebnih gostijonica" još u Mađi odn. blizu B. Manastiru?
Ja sam zainteresiranPozdrav, koje zainteresiran za odnos sa curom sa kondomom da nemate vise od 30 godina. Cura ima 20 godina. Molim da mi se javite privatno. (Slavonski Brod je u pitanju)
Koliko uzima?Bio kod ines u petak jebo ju 2 sata svrsila po cijelom ormaru jebali se u tusu pusila poslije 1 sat rekla da će odmarati do ponedjeljka loše puši 4 od 10 al je prava kucka nadam se da će imati posla
Bio kod ines u petak jebo ju 2 sata svrsila po cijelom ormaru jebali se u tusu pusila poslije 1 sat rekla da će odmarati do ponedjeljka loše puši 4 od 10 al je prava kucka nadam se da će imati posla
koji he kontaktvta tu Ines?Bio kod ines u petak jebo ju 2 sata svrsila po cijelom ormaru jebali se u tusu pusila poslije 1 sat rekla da će odmarati do ponedjeljka loše puši 4 od 10 al je prava kucka nadam se da će imati posla
I koja je to Ines uopce ?koji he kontaktvta tu Ines?
Pojma nemam. Ali svi se hvale da jebu pa bi ja. Kad su u oglasniku sami laznjaciI koja je to Ines uopce ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|