Viking_Beowolf
Active member
Ne može se tek tako upast u tu grupu.mozes napisati nazive tih telegram grupa da provjerim jesu li me uslikali ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može se tek tako upast u tu grupu.mozes napisati nazive tih telegram grupa da provjerim jesu li me uslikali ?
Kad vi to tako vec "pratite" sta onda ne stavljate upozorenja na određene cure, nego eto tako kad ti je dosadno ti malo napišes članak kao index, ajde bogatiNe može se tek tako upast u tu grupu.
CSI Osijek- "odjel za kurve"je ozbiljna organizacija i nemaju toliko vremena pisati po forumu, oni se bave ozbiljnim poslomKad vi to tako vec "pratite" sta onda ne stavljate upozorenja na određene cure, nego eto tako kad ti je dosadno ti malo napišes članak kao index, ajde bogati
to ti je u rh nova valuta isto kao bitcoinsPozdrav,
Pitanje za abon da li prakticirate to ili da take odmah maknem kao svima problem kes na ruke a oce bon molim iskustva
Odmah zaboravi bilo kakav abon i bilo kakvo placanje unapred na neviđeno. Keš na ruke kad vidiš ponuđeno uživo, a po iskustvu, ako uzivo nije ono sto je na fotkama, okret i trazi dalje.Pozdrav,
Pitanje za abon da li prakticirate to ili da take odmah maknem kao svima problem kes na ruke a oce bon molim iskustva
Tako sam i ja mislio jebiga ko to zna ko se moze i pojaviti i na sta lici, a imas li negdje di neka hoce kes na ruke posto kojima se javim se oce abon a ja im nudim kes i one kao ne ne ma rekao onda nista necu unaprijedOdmah zaboravi bilo kakav abon i bilo kakvo placanje unapred na neviđeno. Keš na ruke kad vidiš ponuđeno uživo, a po iskustvu, ako uzivo nije ono sto je na fotkama, okret i trazi dalje.
I nemoj popustiti slucajno jer ces ostati bez novca. Keš na ruke i nema druge price.Tako sam i ja mislio jebiga ko to zna ko se moze i pojaviti i na sta lici, a imas li negdje di neka hoce kes na ruke posto kojima se javim se oce abon a ja im nudim kes i one kao ne ne ma rekao onda nista necu unaprijed
Za Osijek ne znam, pogledaj ponudu na EGETako sam i ja mislio jebiga ko to zna ko se moze i pojaviti i na sta lici, a imas li negdje di neka hoce kes na ruke posto kojima se javim se oce abon a ja im nudim kes i one kao ne ne ma rekao onda nista necu unaprijed
Bioh na plavom oglasniku ma uzas sve abon ili prevare kak unaprijedZa Osijek ne znam, pogledaj ponudu na EGE
Bioh na plavom oglasniku ma uzas sve abon ili prevare kak unaprijed
Bok kako kontaktiras s njom.Zena iz Ukrajne zivi u Osijeku trazi muskarce za sex!! Dobro pusi kurac i jebe se njezin instragam Lika Maca se dobro kara
Jebao sam je 10 puta u picku, guzu ne trazi novac samo kurac!
Preko ig se upoznaoBok kako kontaktiras s njom.
Hvala lp.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |