ddd2
Well-known member
Čuo sam za nju al nitko nije reko kako ona otprilike izgleda. Čuo sam da ima oko 35 godina jedino.Jel bio netko kod male wish u zadnje vrijeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuo sam za nju al nitko nije reko kako ona otprilike izgleda. Čuo sam da ima oko 35 godina jedino.Jel bio netko kod male wish u zadnje vrijeme
Toliko je ozbiljna da traži a bon.Samo za ozbiljne
Ines (24g/167cm/60kg) Nalazim se u Vinkovcima, dostupna Nudim masaže i posebno druženje. Molim da se javite samo ako…www.oglasnik.hr
ima li neko info za ovu?
Bježi od nje, i ima 40 i nešto godina...možeš samo neku boleštinu pokupiti.Jel bio netko kod male wish u zadnje vrijeme
Ko je ta ?Bježi od nje, i ima 40 i nešto godina...možeš samo neku boleštinu pokupiti.
Zaboravio sam reći da je sa prijateljicom u apartmanu, mislim da sam vidio Hellen.Posjetio danas ovu, friško došla u Osijek. Ista ona s slika, no uživo još bolja. Nasmijana od početka pa sve do kraja. Pušenje bez kondoma, sex sa. Da sve poze, i pokušava da udovolji daje od sebe max.
Malo je sitnija cura i mršavija za moj ukus, no dobro izgleda. U licu je jako slatka, pogotovo kada se nasmije.
Dosta je uska pa sam morao lagano u nju, tako da vi sa 17,18+ polako krenete na nju.
Javi se porukom...Javi se
Ste zainteresirani za druzenje u cetvero... Imam frendicuIma netko u Osijeku zainteresiran za trojku ja i cura trazimo,iskljucivo do 30 godina sa prostorom, mi 24/19 godina
Hoćete u trojkuZna li netko neki smještaj da ne ubija za cijenu
Hoćete u trojkuSte zainteresirani za druzenje u cetvero... Imam frendicu
Lega necemo jer si naporanHoćete u trojku
Tel: 064/677-677
|
|
|
|