Restonehead
New member
Javi recenziju ako odes… PozzzA i meni je rekla da nista unaprijed ne trazi. Jel itko probao otici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi recenziju ako odes… PozzzA i meni je rekla da nista unaprijed ne trazi. Jel itko probao otici
Kako znas sigurno?Laznjak
Nije kod opusAko je rekla kod opus arene laznak bio
Na telefonu ne zvuči starije, nego je glas totalno iskrivljen i usporen, zvuči kao osoba sa intelektualnim poteškoćama na lijekovima za smirenje.Mlada djevojka za druženje uživo ili online
Mlađa djevojka 154/53/5 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je očekivana i…www.oglasnik.hr
Netko iskustva s ovom? Javila se na telefon i nije me trazila bonove, iako zvuci starije nego sto slike izgledaju. Pozzzz
Tko ce imati hrabrosti prvi oticiNa telefonu ne zvuči starije, nego je glas totalno iskrivljen i usporen, zvuči kao osoba sa intelektualnim poteškoćama na lijekovima za smirenje.
Najvjerojatnije koristi neku aplikaciju za promjenu glasa. Zvuči napola kao robot.
To je lik koji koristi aplikaciju za promjenu glasa kako bi glumio žensko.Tko ce imati hrabrosti prvi otici
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|