Mrkimrkovic
New member
Pa jel ikako moze upad u grupuDaj link
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel ikako moze upad u grupuDaj link
Cestitke na uspjehu održavanja grupe bez incidenta ali evo ima nas novih koji bi se priključiliTelegram grupa "EGE Info" uskoro slavi 3 mjeseca rada. Ako procitate ovaj post do kraja, saznat cete da li mozete postati dio grupe i na koji nacin...ali ajmo malo o brojevima.
U 3 mjeseca smo postigli:
- 22.664 poruka u glavnom chatu
- 262 poruka u recenzijama
- 76 poruka u blacklist sekciji
Prilikom ˝hype˝ weekova, grupa je gorjela od aktivnosti i recenzija...a clanovi grupe su zahvaljujuci preporukama uspjeli izbjeci losa iskustva na EGE-u.
Protok informacija u jednoj ovakvoj grupi je nenormalno brz. Kada sam tek otvorio grupu znao sam da su puno vece sanse da ce neko podijeliti dobar info/recenziju nakon susreta unutar messenger aplikaciji/telegram grupi koji je instaliran na mobitelu nego bilo gdje dalje...i to se dogodilo.
U jednom trenutku nas je bilo preko 100 clanova, ovo kako je sada je odlicno...quality over quantity!
ALI...
Mislim da je doslo vrijeme da se prilika da i novim ljudima ali i onima koji su zbog neaktivnosti ispali iz grupe.
Aplicirati za ulazak u grupu mozete na sljedeci nacin:
- Lajkajte ovaj post
ili
- Ostavite komentar: "Daj link"
Nakon toga cete dobiti pristup grupi, samo pratite vase privatne poruke.
Broj novih clanova ce biti ogranicen, lajkajte ili komentirajte kako biste osigurali svoje mjesto u grupi.
Pratite instrukcije, niste svjesni sta se jos sve sprema.
Polako.Cestitke na uspjehu održavanja grupe bez incidenta ali evo ima nas novih koji bi se priključili
Jel znaš zašto ima puno kurvi sad u gradu?
Ajd i OIB staviJel bio ko kod gazdarice eme u benicancima
Zahvaljujuči njemu. Nisi u grupi pa nekužiš neke stvari kao mi koji smo u grupi. Zato prije nego što krenete na nekoga malo proučite nije lik za zajebanciju i to sam osjetio na svojoj koži. Nije protiv nas koji smo u grupi i protiv pojedinaca na forumu ali ako mu se budete zamjerili ja vjerujem da će vas na neki način sjebat.Ne bih stvarno znao, nisam toliko duboko u tome. Moze kratki odg u PM?
Znamo! Ali je nabila cijenu pa Ce to ici sada malo teze.Agata je u Osijeku profil joj ne radi tko želi kod nje neka se javi na ovaj broj +385 95 880 8037
Mora se prilagoditi situejsnZnamo! Ali je nabila cijenu pa Ce to ici sada malo teze.
Pun grada super komada za 150 e sat
Daj linkTelegram grupa "EGE Info" uskoro slavi 3 mjeseca rada. Ako procitate ovaj post do kraja, saznat cete da li mozete postati dio grupe i na koji nacin...ali ajmo malo o brojevima.
Prilikom ˝hype˝ weekova, grupa je gorjela od aktivnosti i recenzija...a clanovi grupe su zahvaljujuci preporukama uspjeli izbjeci losa iskustva na EGE-u.
Protok informacija u jednoj ovakvoj grupi je nenormalno brz. Kada sam tek otvorio grupu znao sam da su puno vece sanse da ce neko podijeliti dobar info/recenziju nakon susreta unutar messenger aplikaciji/telegram grupi koji je instaliran na mobitelu nego bilo gdje dalje...i to se dogodilo.
U jednom trenutku nas je bilo preko 100 clanova, ovo kako je sada je odlicno...quality over quantity!
ALI...
Mislim da je doslo vrijeme da se prilika da i novim ljudima ali i onima koji su zbog neaktivnosti ispali iz grupe.
- Lajkajte ovaj post
ili
Broj novih clanova ce biti ogranicen, lajkajte ili komentirajte kako biste osigurali svoje mjesto u grupi.
Frajeru!,to ti je VIP ekipa !Daj link
Daj LinkTelegram grupa "EGE Info" uskoro slavi 3 mjeseca rada. Ako procitate ovaj post do kraja, saznat cete da li mozete postati dio grupe i na koji nacin...ali ajmo malo o brojevima.
ALI...
- Lajkajte ovaj post
ili
Šta sve nudiJa znam sve o kristini šta te zanima
Zahvaljujuči njemu. Nisi u grupi pa nekužiš neke stvari kao mi koji smo u grupi. Zato prije nego što krenete na nekoga malo proučite nije lik za zajebanciju i to sam osjetio na svojoj koži. Nije protiv nas koji smo u grupi i protiv pojedinaca na forumu ali ako mu se budete zamjerili ja vjerujem da će vas na neki način sjebat.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|