Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi to ti ?samo ga ignoriras i ne vidis vise sta pise,tak sam ja poslusao i napravio,stisni na njegov nick kad ti otvori samo stisni zanemari i rijesio si problem
Možda i masira, ja to nisam tražio pa nisam ni dobio. Bila je u jako kratkim hlačicama i malom topu pa vidiš dobro i sise i guzicu.Jel masira gola?
Ako hočeš žešču akciju i ako te zanima cura koja govori engleski onda ti Samy preporučujem
Ako ima netko tko je bio zanimaju me ove 2 koje su trenutno tu. Pa kratko izgled opis akcije i slično. Hvala unaprijed
19-godišnjak u Slavonskom Brodu izbo prostitutku iz Brazila?
IZ PU BRODSKO-POSAVSKE su potvrdili da je jedna osoba privedena u postaju na ispitivanje.www.index.hr
Reko bi da je onda Polly bio je je oglas sad ga odjednom nemaJel zna netko koja je izbodena? Po godinama mi se čini da bi mogla biti ona Yara, ona je otišla iz Osijeka u brod
Naravno, slažem se s tobom!el nebi trebali tu pisati o curama i iskustvima s njima, podjeli ako netko nešto ima…a ne svađati se… ovo je potpuno izgubilo smisao… bolje bi volio neku domaću da netko podjeli nego citati svađe
Povremeno drži profil a nikad nijedne recenzije, fake? mamac?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|