diskretnePovlastice
New member
bitno je sta je pisac htio rec a ti nemoj citat ako pravopis trazis kolega i komentarises ga vec daj komentar od cega je Forum ,nije pravopisni forumKakav pravopis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bitno je sta je pisac htio rec a ti nemoj citat ako pravopis trazis kolega i komentarises ga vec daj komentar od cega je Forum ,nije pravopisni forumKakav pravopis.
I ja bijel ima šta u đakovu? može i u inbox info
Onaj ko zeli upad, moze mi se javiti ili lajkati post.Sta kazete na ideju da se napravi Telegram grupa za EGE cure gdje cemo dijeliti informacije, prvenstveno kada su dobri dealovi u pitanju, tu mislim na popuste i koja je cijena koju smo dogovorili za odredjenu curu.
Ako bude bar 10 lajkova na ovom postu, pravim grupu i saljem van privatnu poruku sa linkom.(onima koji su lajkali)
Ima emanuelaI ja bi
Koja?Ima emanuela
@civenius moj telegram IDOnaj ko zeli upad, moze mi se javiti ili lajkati post.
Ima nas 56 u grupi i slobodno mogu reci da je grupa odlicna sa puno dobrih informacija i recenzija
Di baš nađe 46Da je slobodna nesvijest bit starija od 46
Izvini kume, nisam prepoznao pisca.bitno je sta je pisac htio rec a ti nemoj citat ako pravopis trazis kolega i komentarises ga vec daj komentar od cega je Forum ,nije pravopisni forum
Jesi dobio broj,moze i meni ako imasMože broj od putene
Daj brojstiga pohota na sjenjak
Koji je broj mobitel
Tel: 064/677-677
|
|
|
|