Bio netko jel sigurno to ona ili se druga krije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje i prosjecan nego koristit lazne slike s neta i lagat da imas 25 cm, a u stvarnosti vjerojatno imas 8Bolje s nepismeni nego s malom ćunom
Uostalom baš mi se da na ovom forumu pazit na pravopisne greške
Htio ti priznat ili ne tebi je on stvarno izjebo curu čim si se ovdje raspištoljiio i olakomio na nas. Ako misliš da s tim možeš nešto postići onda živi u svojoj fantaziji. Zbogom.Bolje i prosjecan nego koristit lazne slike s neta i lagat da imas 25 cm, a u stvarnosti vjerojatno imas 8
I nije problem sto imas pravopisne greske, vec sto imas iste kao i Lucifer
Stalno hvalite jedan drugog kako ste najbolji jebaci, nimalo sumnjivo brate
I lazete o nekim trojkama koje se vjerojatno desavaju samo u tvojim fantazijama.
Aj razumijem te. Bijesan si što si sazno da sam ti jebo curu. I sad nakon par dana se registriraš ovdje kako bi ispunio svoj ego. Nisi ni jednu recenziju napravio niti napisao nešto pozitivno. Kog boli kurac ko ima kakvu profilnu i ostalo. Ako hočeš to riješit nađimo se u Osijeku. Pa da vidim kakav si lik.LP.Bolje i prosjecan nego koristit lazne slike s neta i lagat da imas 25 cm, a u stvarnosti vjerojatno imas 8
I lazete o nekim trojkama koje se vjerojatno desavaju samo u tvojim fantazijama.
Bio sam ja sa njom u Poreču!Bio netko jel sigurno to ona ili se druga krije?
Pratim forum,ne komentiram.Bolje i prosjecan nego koristit lazne slike s neta i lagat da imas 25 cm, a u stvarnosti vjerojatno imas 8
Moze i meneUbaci i mene
Iskustvo?Bio sam ja sa njom u Poreču!
Ima nas 28 u grupi za sada i ima dosta dobrih informacija kada su EGE cure u pitanju.Sta kazete na ideju da se napravi Telegram grupa za EGE cure gdje cemo dijeliti informacije, prvenstveno kada su dobri dealovi u pitanju, tu mislim na popuste i koja je cijena koju smo dogovorili za odredjenu curu.
Ako bude bar 10 lajkova na ovom postu, pravim grupu i saljem van privatnu poruku sa linkom.(onima koji su lajkali)
Pazi lika znaći. Registrira se opet pod drugim imenom i opet podprcava.I još sam sebe podržava.Pratim forum,ne komentiram.
Ddd2 i lucifer,radi se definitivno o istom liku,koji ne poznaje hrvatski pravopis,znači nisu to samo pravopisne greške(mada su identične,a za normalnog čovjeka i sramotne),već totalna nepismenost.Lik hvali samoga sebe,sve u superlativima,a iz načina pisanja se vidi da je isti ispod prosječno inteligentan.To što si ti napisao da se radi o istome liku vidljivo je i iz aviona. Najbolje su mi one fore kako on nabija,razvaljuje,poslije njega, rupe u zemlji ostaju.Čovjek ovdje liječi svoje frustracije i mislim da njegovo pisanje nitko niti ne shvaća ozbiljno, već služi samo za dokazivanje inferiornosti naspram takvih likova.
P.s. Drstr14 jedini koji piše istinite recenzije (provjereno mnogo puta) .
dodajte me u grupu. hvalaIma nas 28 u grupi za sada i ima dosta dobrih informacija kada su EGE cure u pitanju.
Dosta brze se dolazi do informacija, dijeli se vise detalja.
Ako zelite u grupu, mozete mi se javiti privatnom porukom.
Price o lokalnim kurvama, “mercedusama” i slicno…toga tamo nema.
to ti je manuelaKakva je ova? Jel tko možda bio kod nje? Planiram posjetit, jer mi dobro izgleda na slikama. Nadam se samo da nije lažnjak.
Dobro da nisam otišao. Hvala na odgovoru.to ti je manuela
Kakva je Livia? Na slikama je lijepa... sad da li se jebe dobro?to ti je manuela
Pa sta joj fali ako je to ta sa slika ?Dobro da nisam otišao. Hvala na odgovoru.
Vratila se Livia…ali Mel nemaOna je bila sa Mel u apartmanu bio sam kod njih moram rec da je bilo odlicno iskustvo,nadam se da ce se opet vratit pogotovo Mel.
Ma ništa, ali opet ako već plačam, bolje mi je platiti neku koja je zgodnija.Pa sta joj fali ako je to ta sa slika ?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|