tatamata345
New member
Pitanje momci dali vam one same šalju poruke ja u zadnja dva dana dobijam poruke a nisam ih kontaktirao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, međusobno si one javljaju i šalju informacije o klijentima (Isto kao i mi o njima). Tako da ako si bio kod neke prije i ostavio dobar dojam (da si normalan lik) onda ce ti se javljati neka sljedeća kad bude dolazila.Pitanje momci dali vam one same šalju poruke ja u zadnja dva dana dobijam poruke a nisam ih kontaktirao
U 97% slucajeva tipkas sa pimpovima ili telefonistima.Da, međusobno si one javljaju i šalju informacije o klijentima (Isto kao i mi o njima). Tako da ako si bio kod neke prije i ostavio dobar dojam (da si normalan lik) onda ce ti se javljati neka sljedeća kad bude dolazila.
Ali uzmi u obzir da ove što rade preko agencija to isto rade, samo što tipkaš s pimpovima.
Poslao sam ti link.Čitam unazad zadnjih 5 - 6 stranica i zapravo mi je sad jasno zašto se ona telegram grupa napravila - pa tu ne znaš tko koga jebe tj u ovom slučaju kog jebemoajd ako nekome nije greda da me se ubaci u grupu
![]()
ImaJel ima tu ko iz djakova
Bas je dobra takva kakva je.Ona crna Anitta ne bi bila losa da nije debela![]()
NaravnoJel ima tu ko iz djakova
Ma ništa, ali opet ako već plačam, bolje mi je platiti neku koja je zgodnija.
DaJel ima tu ko iz djakova
Ona je tu vec domaca, i zbilja nikad ne omane. Jel jos ide za stoju ili je inflacija na djelu.
Bio sam kod Agate, pozitivno iznenadjenje. Moj tip su vise mrsavije djevojke ali od nje sam otisao jako zadovoljan. Trudi se maksimalno, vjerojatno jedan od mojih najboljih iskustava kada je EGE u pitanju.
Inace me malo napila ali to nema nikakvog utjecaja na ovu recenziju.
Uglavnom, preporuka 100%!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |