Najbolje cekati nove.Ma ništa, ali opet ako već plačam, bolje mi je platiti neku koja je zgodnija.
Otisli Valentina, Fernanda, Anitta…
Ovo sve ostalo dosta slabo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje cekati nove.Ma ništa, ali opet ako već plačam, bolje mi je platiti neku koja je zgodnija.
Koje su to sve na istoj lokaciji ako nije problem?Braco trenutno sam u Osijeku imal sta za preporuku piso sam na 4-5 EGE profila i sve daju istu lokaciju i ako neko moze dat recenziju za Liviu da li je real il fake
Kada sam bio prije par mjes3ci bila je ona. Cura sa slike ima neki svoj pristup ali sve u svemu ok. Puši bez sex sa i to je toBraco trenutno sam u Osijeku imal sta za preporuku piso sam na 4-5 EGE profila i sve daju istu lokaciju i ako neko moze dat recenziju za Liviu da li je real il fake
Manuela i Kalina su zajedno, mozes s njima dogovoriti duo.Surya
Alexandra
Loisse
Manuela
Ta imena na EGE
Buraz nemoj da odem da najebem jel sigurno ?Manuela i Kalina su zajedno, mozes s njima dogovoriti duo.
Da, međusobno si one javljaju i šalju informacije o klijentima (Isto kao i mi o njima). Tako da ako si bio kod neke prije i ostavio dobar dojam (da si normalan lik) onda ce ti se javljati neka sljedeća kad bude dolazila.Pitanje momci dali vam one same šalju poruke ja u zadnja dva dana dobijam poruke a nisam ih kontaktirao
U 97% slucajeva tipkas sa pimpovima ili telefonistima.Da, međusobno si one javljaju i šalju informacije o klijentima (Isto kao i mi o njima). Tako da ako si bio kod neke prije i ostavio dobar dojam (da si normalan lik) onda ce ti se javljati neka sljedeća kad bude dolazila.
Ali uzmi u obzir da ove što rade preko agencija to isto rade, samo što tipkaš s pimpovima.
Poslao sam ti link.Čitam unazad zadnjih 5 - 6 stranica i zapravo mi je sad jasno zašto se ona telegram grupa napravila - pa tu ne znaš tko koga jebe tj u ovom slučaju kog jebemo ajd ako nekome nije greda da me se ubaci u grupu
ImaJel ima tu ko iz djakova
Bas je dobra takva kakva je.Ona crna Anitta ne bi bila losa da nije debela
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|