OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ovo nisam znao da nekim uzmu cak i pola. Ja se bio posvadjao sa jednom jer muljaju previse oko cijene, oglasavaju se za "€200/€150" a pristaju bez problema na "€150/€100"...pa mi prodaje pricu da je nekada radila za: "€150/€100" a sada vise ne, stalno nesto muljaju.

I da im ostane "samo" €75 na sat cisto, nije problem u tome sto je to malo...vec je problem sto su skupe Gucci torbice.
nisi u pravu, ne rade sve cure da bi imale luksuz i kupovale Gucci. Mnogi rade kako bi platili fakultet/tečajeve, uzdržavali svoju obitelj i ostvarili svoj san o posjedovanju vlastitog doma. Ti uopće ne znaš o čemu govoriš.
 
nisi u pravu, ne rade sve cure da bi imale luksuz i kupovale Gucci. Mnogi rade kako bi platili fakultet/tečajeve, uzdržavali svoju obitelj i ostvarili svoj san o posjedovanju vlastitog doma. Ti uopće ne znaš o čemu govoriš.
Uvijek ima izuzetaka. Poenta ovog sto sam napisao je da se previse mulja, ako je cijena €xxx - neka to bude cijena za svakoga.

Eto, nakon dvije godine sam po prvi puta trazio i dobio popust prije nekoliko dana…UVIJEK sam placao pune cijene, nikada se nisam bunio.

Zasto sam trazio popust? Jer svi javno objavljuju i tu na forumu da cure i pimpovi pristaju na manje…

Jedino “opravdanje” za to muljanje sa cijenama je da u Osijeku jako malo budala ima poput mene koji pristaju na punu cijenu pa su cure “primorane” prihvatiti manju cijenu da bi se zaradilo za taj dan.

To pitanje sam postavio nekom da mi se objasni pa se zavrsilo svadjom i uvrijedama.
 
Ako se ne slažete s cijenom, samo potražite jeftiniju kurvu koja odgovara vašem budžetu, prestanite biti glupi, bez karaktera i ponašati se kao dijete. Hoćeš da platiš jeftino, a moraš da platiš duplo jer si nepodnošljiv i oduzimaš svu energiju devojci kad dođe u stan da te trpi, mora biti duplo skuplje i nemaš baš nikakve higijene. .
150 eura za pola sata nije mala cijena. Radije bi otišao u wellcum u Austriju i jebo victorija secret modele za puno jeftinije novce ili kao što sam prije 2 dana bio u Beogradu i Novom sadu i tamo se odlično proveo.
 
Kad bi recimo malo računali neke stvari pošto je tema,nek djevojka uzme 2 klijenta dnevno(i pola recimo daje pimpu 150/75) to je na mjesečnoj bazi 4500€,a svi zanmo da se tu puno više klijenata osvrne
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh