Druge slike šalje preko poruka, adresa neki hotel...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fejkuša ovaj tjedan je kod nas usran.
Druge slike šalje preko poruka, adresa neki hotel...
Pa ta ti je u Rijeci
Bio kod ove jucer.. Cisto se iznenadio, pozitivno! Reko ajd da vidim sta Rumunjke rade.. Cura skroz opustena, jedna pozitivna i prijateljska atmosfera, cak na pauzi nakon prvog puta skuhala mi kavu! 150 eura 1h... Isplati se... Cura se trudi da odradi posao
Mozda je sa jos jednom u stanu pa je ona cekala klijenta.Dogovorio prije sa ovom! Dosao ispred zgrade, kaze pričekaj malo mora WC 5 min... Odem gore i vidim neki lik ulazi prije mene, pali se glazbica, ona krene stenjat za minutu
Ja reko sta je ovo ko na traci.. pokupio se i otisao. Za 10tak min salje poruke di sam, da se popnem gore... Ja vec kod druge skoro
Ja sam jednom susreo prijatelja iz škole bilo je totalno čudno iod tada neidem kad su dvje u stanu.Mozda je sa jos jednom u stanu pa je ona cekala klijenta.
Uglavnom meni nikad nije bilo jasno, ako su njih dvije u stanu i imaju klijenta u isto vrijeme, a jedno kupatilo…kako izvedu to da se klijenti mimoidju/ne sretnu?
Ja sam se par puta susreo s nekima ili vidio da netko čeka ispred pa otišao dalje hahaJa sam jednom susreo prijatelja iz škole bilo je totalno čudno iod tada neidem kad su dvje u stanu.
Bas u stanu ili ispred zgrade?Ja sam jednom susreo prijatelja iz škole bilo je totalno čudno iod tada neidem kad su dvje u stanu.
A kako ti možeš znati jel ima cimericu ili ne?Ja sam jednom susreo prijatelja iz škole bilo je totalno čudno iod tada neidem kad su dvje u stanu.
Šta ti je sposobnost, izjebo je a ona ni ne znaPa ta ti je u Rijeci
Šta nije da dosta njih nema duo with girl iako su dvije u stanu?Kad je u opciji duo with girl
Svašta budeŠta nije da dosta njih nema duo with girl iako su dvije u stanu?
Meni se dogodilo kod par cura da su im cimerice imale klijenta, u oba puta nisam izlazio iz sobe do isteka drugog poluvremena i nije bilo problema (nisam ih sreo), jedino je bilo neugodno slusat ih kako pricaju na hodniku metar od vrata sobe u kojoj karam ovu svoju - ono karam i mislim se hoce nam sad ovi jos slucajno uletit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|