Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Zna li netko za Mirtu sa Sjenjaka. Niska žena, u prometu navodno ?
Jedna je. Zove se Mirta. Sa sjenjaka.Koje su to dvije?
Uopće nisi naivan...Bila je i neka Lana na Sjenjaku sa plavog,tražila 20€ bon ostalo keš,al sve joj daš na licu mjesta,bar je meni tako napisala,ja nisam otišo imao sam drugi dogovor,jel možda znate nešto o njoj...
A et šta da ti kažem,nadat se možeš uvijek,mislio sam da je navlakuša al opet...Uopće nisi naivan...
Proslijedi neki kontakt ako imašPonuda kod nas užas bolje da jeni nema. Pošto je tako stanje jel zna neko par mladih cura koje su baš lake drolje i možda par dobrih ciganki? Ja imam par cura za razmjenu pa ako je netko za nek mi se javi privatno.
TakođerProslijedi neki kontakt ako imaš
Javi se u inboxPP je stvarno u prometu? Može neki kontakt?
Jel imas kontakt od te iz VisnjevcaI nemojte mi samo nudit onu PP iz Višnjevca nju sam već probo i sugurno 80% vas
Fejkuša ovaj tjedan je kod nas usran.
Druge slike šalje preko poruka, adresa neki hotel...
Pa ta ti je u Rijeci
Bio kod ove jucer.. Cisto se iznenadio, pozitivno! Reko ajd da vidim sta Rumunjke rade.. Cura skroz opustena, jedna pozitivna i prijateljska atmosfera, cak na pauzi nakon prvog puta skuhala mi kavu! 150 eura 1h... Isplati se... Cura se trudi da odradi posao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|