OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

U potpunosti se slažem pola sata za 150 eura je previše u drugim zemljama je 100 za pola sata maksimum. U Češkoj sam jebo kurve koje izgledaju ko vrhunski modeli za 100 eura za pola sat a negdje sam za te pare i dobio i 45 minuta. Nijedna vamo na egeu nevrijedi 150 eura čak ni Angel premda sam kod nje več bio i dobra je cura al nedam joj više za 150 eura za pola sata. Može jedino sat za 150 eura
Ma previše da, ja sam jedino onu Isis uspio dobit za 50eur 20minuta haha. Poštena kurva reklobise
 
Nemojte ni pokušavat ovu zvat
200 e za pola sata jebota šta ta radi?
Guta govno vjerojatno
 
Moram reci da na Seekingu u Osijeku imate nekoliko pravih slatkisa, a vas 100 se ovdje mlati za 5 babaca koje ja ne bih stapom taknuo da one meni plate 500 eura.
 
Se isplati otić kod ove?
Da ako ti se ide do Dubai-a 😂

Posto trenutno objavljuje snimke od tamo a bila je tu preko ljeta sa onom Rebecca-om.(ne u Osijeku vec ZG i drugi gradovi)

Vjerojatno agencija koristi samo njen profil.
 
Pa onda budi frajer i reci koji su to slatkiši a nemoj biti serator i reklamirati stranicu na kojoj isto nema nista samo ti uzmu pretplatu!!
kad si zgodan i pare ti nisu problem onda ima svega, jbg ja sam škrt pa valjda zato neman toliko uspijeha na seekingu. vjeruj mi svugdi se nešto može naći samo moraš biti realan i ako se jebe za pare izabrat će onog zgodnog bolje da on plati 500€ nego onaj koji joj nije napet. znam iz vlastitog iskustva da su mi neke spuštale cifre jer sam im sladak
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh