redbull2020
Well-known member
Koja Marcela?ovo je Marcela samo privatno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja Marcela?ovo je Marcela samo privatno
Moze kontakt ?Simona -> bio sam danas kod nje/snjome, cura se vratila iz Zg-a, vamo, BJ 40€ (ako ides tam negdje kod belog Manastira do nje, 50€ ako ona dolazi do Osk-a, ali svejedno u tvom autu) u autu, moram priznati mala ga guta, nabijes joj do kraja, ne buni se, samo malo hvata zrak i dere ti po kurcu koda nema sutra, bolji dugo nisam imao. Ugl. zena je deblja, moze se dog. jednostavno, trenutno trazi stan u osk, pa ce se tam preseliti i baviti sa vise od samo BJ, cifra za 1h udranja ce biti 150€ manje vise 10€ ... ugl. za pusenje jako dobra, tko voli punije za udaranje (s velikim sisama, prirodnim) nek sam da, meni za BJ odlicna (bj bez gumice, ne znam za odnos, nije me previse zanimao) i da napomenem, ubija s pricom, dok smo dosli negdje gdje bi mogla obavit BJ, ispricala mi boga i vraga.
Također molim kontkat hvalaMoze kontakt ?
Pa za iljadu se mogu bubat ove sa egg.Moze kontakt ?
Kontakt molim vas.Moze kontakt ?
pozz, može kontakt, hvala..Dajem kontakt od Simone u box, pa tko oce neka se lijepo javi
Može kontakt i meni! Unaprijed Hvala!Dajem kontakt od Simone u box, pa tko oce neka se lijepo javi
može kontaktDajem kontakt od Simone u box, pa tko oce neka se lijepo javi
Moze kontakt Simone, hvalaDajem kontakt od Simone u box, pa tko oce neka se lijepo javi
fejk oglas. javio sam se, pa ti kaze adresu, googlas adresu, a ono Ina je tamo, makar sere kak ne trazi bonove, siguran sam da ce ti rec "evo uplatnica" a ono aircash uplatnica pa da ides na benzu, zaobidji ...Netko zna nesto o ovoj?Vruća druženja kod Tare😈
Tara, 23 godine, 168/59/4 Samo kod mene Odgovaram samo na Whats App porukewww.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|