OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Netko zna nesto o ovoj?

Netko bio?
Ja bio... Nisam se javio na njen oglas, al' mi ona otvorila vrata, pa ajd sta da se radi kad sam vec tu, valja isprazniti jaja 😂
Uglavnom, meni je puno bolja uzivo, prirodnija i nema taj neki, meni odbojan, musko-transic izgled sa slika... Silikoni posvuda, ako sam dobro skontao i u dupetu, ali izgleda brutalno onako obucena. Kad se skine sise su joj bezveze, vidi se da se cura ubija u teretani pa nema dovoljno masti za iole prirodnije sise, sva je misicava.
Kontakt ugodan, nije neka nadrkana, sluzi se engleskim iako je brazilka😂
30min platio, 140 eura... Ljubljenje, pusenje bez (jeste da je krenula stavljati kondom, al sam rekao da to nije bio dogovor pa je rekla Ok), seks klasika, par poza i to je to... Cura se trudi, ali za moj ukus nekako mekana... Ljubljenje Ok, jezikom, uziva... Dok pusi, valjda pazi na usne i nekako lagano drzi kitu, ja bih da ga cvrsce uzme, nije mi neki poseban feeling bio iako pljuje po njemu... Seks klasika, trpaj baćo dok imas snage, glasa se tiho i nesto na portugalskom zna mrmljati... Utisci su subjektivne prirode i stvar raspolozenja u datom trenutku, mozda bi drugom prilikom bilo bolje i brzo bih svrsio, ali meni je to bio problem pa sam morao uzeti kitu u svoju ruku i traziti da mi lize jaja dok drkam, jedva nekako uspio...
Sve u svemu, cura je Ok, ali nista posebno... Ako si zagorio, idi... 😂

Pozdrav svima
Ja sam mlad momak okolina Osijeka novi sam na ovim stranicama. Zanima me postoji li u Osijeku Slavoniji/Baranji, Vukovaru neka zenska osoba od 18 - 50 godina koja radi pegging 😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh