Ok pa iskreno koliko je 30 ili sat ondašta rec vise za čovjeka nego to kad skuplja žene po stanicama, naravno da za mene pravu ovakvu neće mislit da sam prava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok pa iskreno koliko je 30 ili sat ondašta rec vise za čovjeka nego to kad skuplja žene po stanicama, naravno da za mene pravu ovakvu neće mislit da sam prava
Znači ni poentu odgovara ne znaš imaš li ti mozgašta rec vise za čovjeka nego to kad skuplja žene po stanicama, naravno da za mene pravu ovakvu neće mislit da sam prava
razmislit ću još, vidiš da nemam mozga i da sam fejk a i dotični je još uvijek i dalje vrijeđa u Inboxu tj svađa se sam sa sobomPa onda dodi u osijek imat ces pune ruke posla
Ovi su naj bolji lupe ime i sakriju se
Pametno niti nemojNemam. Znam prezime, ali necu ga navoditi niti javno niti u porukama (ne saljite mi!). Ne zelim nikoga dovoditi u neugodnu situaciju zbog moguce dezinformacije koju sam cuo!
Šta, staviš periku i najlonke i odmah si tranny, ne nisi nego si i dalje promiskuitetni muškarac iliti peder.Jel zanima nekog tranny u Os?
Stan(smjestaj),hrana,placanje usluge,za te pare sto ti ovdje navodis ne vrijedis,a hvalis se,bilo bi u redu da te prvo upoznamo,koliko zapravo vrijedis…svaka koja je dosla je sama financirala od svojih klijenata,ja bi rekao da tebi fali kad si se vamo javila,da imas ne bi komentirala nistapa gledajte, posto je to Osijek morate shvatiti da je moj trošak put i smjestaj. Svi tražite nekoga a kad vam se navede cijena se bunite. Tako da, mislim da od mog dolaska ništa jer se meni to ne isplati kao niti jednoj "malo boljoj" curi. Bile su strankinje Imali ste priliku pa opet previše, šta je najbolje od nas dobijete vise nego od strankinje i ne naplaćujemo "dodatke" Najbolje da dalje tražite ovako za nešto sitno starije i tjt.
Istina, dok nisam ista ona, do tad ne mogu reci da sam tranny... a ti dok nisi isti Tom Selleck, ne mozes reci da si muskoŠta, staviš periku i najlonke i odmah si tranny, ne nisi nego si i dalje promiskuitetni muškarac iliti peder.
Kad budeš izgledao kao Kim Wagner onda možeš reći da si tranny
Kim Klara Lossin on Instagram: "😈 . . . . . . . . . #minirock #miniskirt #schulmädchen #schoolgirl #schooluniform #hotmodel #hotgirl #blondehair #blond #thursday #thursdaymotivation #selfie #selfietime #lips #lipstick #eys #amazingeyes #outfit"
5,363 likes, 220 comments - official_kim_wagner on November 18, 2021: "😈 . . . . . . . . . #minirock #miniskirt #schulmädchen #schoolgirl #schooluniform #hotmodel #hotgirl #blondehair #blond #thursday #thursdaymotivation #selfie #selfietime #lips #lipstick #eys #amazingeyes #outfit".www.instagram.com
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|