OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Osijek napreduje
Komada ko u priči jedna studentica jedna bomba na relaciji sl brod Osijek pa jedna Virovitica Osijek pa Vukovar Tovarnik Osijek, Požega Našice Osijek i tako u nedogled sve bolja od bolje imaju turbo motor u guzi pa gdje želiš tu je .jebiga ali postoji uvijek to jebeno ali kupi bon pokaži prekriži brojeve plati pola i ostala sranja neznam odakle im snage one su nepovjerljive molim te lijepo

Osijek napreduje
Komada ko u priči jedna studentica jedna bomba na relaciji sl brod Osijek pa jedna Virovitica Osijek pa Vukovar Tovarnik Osijek, Požega Našice Osijek i tako u nedogled sve bolja od bolje imaju turbo motor u guzi pa gdje želiš tu je .jebiga ali postoji uvijek to jebeno ali kupi bon pokaži prekriži brojeve plati pola i ostala sranja neznam odakle im snage one su nepovjerljive molim te lijepo
Imas brojeve?

Prvo pitaš o ženi pa onda nisi iz Osijeka Pa prijatelj kaže
Muljaš prijatelju ili znaš ili neznaš ako ko ima nešto neka otvoreno komunicira znači preporuči s brojem ili ovo treba ugasiti bar što se tiče Osijek a iokolice
Sta pričaš gluposti ja sam naglasio da mi je prijatelj reko da je bio prije kod neke starije žene iz ružine ulice pa sam htjeo pitati ovdje jer ima ili me zajebava šta ti nije jasno da znam nekog preporučio bi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh