Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad čuo.Jel imaš broj?Zna li neko onu matorku iz razine ulice ?
Ne nisam iz os pa zato pitam jedan dečko mene piti po reko možda ovi na forumu znaju neštonikad čuo.Jel imaš broj?
Ok hvala...Kažu uživo još deblja nego na slikama a kakva je akcija neznam
Jeste gledali da na city of love je druga ženska a na oglasu ta, ali broj je isti, pa sada!Ok hvala...
Imas brojeve?Osijek napreduje
Komada ko u priči jedna studentica jedna bomba na relaciji sl brod Osijek pa jedna Virovitica Osijek pa Vukovar Tovarnik Osijek, Požega Našice Osijek i tako u nedogled sve bolja od bolje imaju turbo motor u guzi pa gdje želiš tu je .jebiga ali postoji uvijek to jebeno ali kupi bon pokaži prekriži brojeve plati pola i ostala sranja neznam odakle im snage one su nepovjerljive molim te lijepo
Čitaj boljeImas brojeve?
Znam ja jednu. Ako mislis na onu babu od 65g, Ibojka... Ona nije kurva i jebo sam ja nju bez para, al bila me trazila za pare jednom kao da joj posudim. Slaba je sa lovom pa mozda cak i pristane na kurvanje, tko zna....Zna li neko onu matorku iz razine ulice ?
I kakva je baba?Znam ja jednu. Ako mislis na onu babu od 65g, Ibojka... Ona nije kurva i jebo sam ja nju bez para, al bila me trazila za pare jednom kao da joj posudim. Slaba je sa lovom pa mozda cak i pristane na kurvanje, tko zna....
I kak se dođe do nje?Znam ja jednu. Ako mislis na onu babu od 65g, Ibojka... Ona nije kurva i jebo sam ja nju bez para, al bila me trazila za pare jednom kao da joj posudim. Slaba je sa lovom pa mozda cak i pristane na kurvanje, tko zna....
Neznam vjerojatno je kaže prijatelj onako dosta se dobro držiZnam ja jednu. Ako mislis na onu babu od 65g, Ibojka... Ona nije kurva i jebo sam ja nju bez para, al bila me trazila za pare jednom kao da joj posudim. Slaba je sa lovom pa mozda cak i pristane na kurvanje, tko zna....
Prvo pitaš o ženi pa onda nisi iz Osijeka Pa prijatelj kažeNeznam vjerojatno je kaže prijatelj onako dosta se dobro drži
Sta pričaš gluposti ja sam naglasio da mi je prijatelj reko da je bio prije kod neke starije žene iz ružine ulice pa sam htjeo pitati ovdje jer ima ili me zajebava šta ti nije jasno da znam nekog preporučio biPrvo pitaš o ženi pa onda nisi iz Osijeka Pa prijatelj kaže
Muljaš prijatelju ili znaš ili neznaš ako ko ima nešto neka otvoreno komunicira znači preporuči s brojem ili ovo treba ugasiti bar što se tiče Osijek a iokolice
osijek,vinkovci,vukovar??Bok drustvo.. jel ima kakva dobra za druzenje??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|