iwannabeniko
Member
Ne znam da li da ju probamo možda nazvati?Meni uopce ne odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li da ju probamo možda nazvati?Meni uopce ne odgovara.
Eh nista od toga, izgleda. Nervozna je, kaze da zivcani jer je non-stop zovuNe znam da li da ju probamo možda nazvati?
prevara brate, ne nasjedaj na bonove...Javio sam se porukom na ovaj broj
095 829 3708
Odgovorila je,mail joj ide nesta maricabezgacica,takodjer i skype
Ovako,ponuda je da salje slike,video klipove za pare,mislim da su cijene od 150-200 kn ili simpa bon,ne sjecam se najbolje,obrisao sam poruku pa pisem sto mi ostalo u sjecanju
I kao s vremenom ako se sve pokaze fer dolazi odnos. I kaze da je bolja od Karimovicke
Moje misljenje,bacat pare za slike i videa, a sto se tice sexa mozda ne bi ni doslo,ne isplati se
Patricija mi se ne javlja, kako kontaktirati Anamariju?Patricija Jelic
Preko instagrama dogovori. Plavusa, silikoni. Po meni nista posebno. Skupa
Anamarija Čepo
Skupa i uvijek nešto filozofira kad dođe. Dolazi u paru s jednom prijateljicom i uvijek nešto izvedu kao da se posvađaju i samo odu.
Jesi ti bio s kojom od njih dvije , Anamarija ili Patricija ?Patricija Jelic
Preko instagrama dogovori. Plavusa, silikoni. Po meni nista posebno. Skupa
Anamarija Čepo
Skupa i uvijek nešto filozofira kad dođe. Dolazi u paru s jednom prijateljicom i uvijek nešto izvedu kao da se posvađaju i samo odu.
poslao sam joj sliku sa 2000milje i rekao kad bi nazvala na video i sve to dokazala dao bi ti sve i ona kao stvarno, i kao moze zvat ce i sve pa me zato bas zanima ishod haha, zivi bili pa vidiliPokušavam neko vrijeme nagovoriti neke da dođu u Osijek da je pustinja i da neće imati konkurenciju.
Ali slabo mi ide misle da ovdje nema ljudi očito ili da nema para.
I jel bilo sto na kraju?poslao sam joj sliku sa 2000milje i rekao kad bi nazvala na video i sve to dokazala dao bi ti sve i ona kao stvarno, i kao moze zvat ce i sve pa me zato bas zanima ishod haha, zivi bili pa vidili
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|