Da, vozi nekog mercedesa....crnog...To vam je takozvana merceduša,prije je bilo 400 za komplet a sad je nešto skuplja jer je navala.
Ja osobno za nju ne bi dao ni 100 bodova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, vozi nekog mercedesa....crnog...To vam je takozvana merceduša,prije je bilo 400 za komplet a sad je nešto skuplja jer je navala.
Mozes i kod njeJel možeš i onda kod nje u autu ili moraš imati svoj?
Jesi li bio s.njom?To vam je takozvana merceduša,prije je bilo 400 za komplet a sad je nešto skuplja jer je navala.
Za pojebat onak dobro....Ma bio sam,u kasnim je četrdesetima i ne drži se dobro.Lice joj nije privlačno,sise su joj ok veličine pošto ima par kila viška,da se zaključit da ima škembu,pušing je ok ak si dovoljno kreativan da zamisliš da si s nekom drugom...a da ne govorim o spiki koju nabaci prije akcije,KATASTROFA jednom riječju.
Sve u svemu,nije mi privlačna uopće,od glave do pete.
Kakvo tijelo ima?Za pojebat onak dobro....
Spika ocajna kao sto kazes...pricala mi o kamenoj kuci i tako necem....
Drzat za kukove i navlacit i je gledat u facu....jedino je to dobro....jel mozes nabijat kako hoces
Ima malo škembicu...sise su ok....a ostalo onak osrednje...Kakvo tijelo ima?
Kakvo tijelo ima?
Upravo tako kako si opisao!poznata kao Zeljka Ustasica , Zeljka Mercedes
kasne 40te , naglo se udebljala 10-15kg , iskvarcana , crna kosa , sise losa 3, ima stomacic
prije 4-5god je bila top , vrijeme ju ubilo istrosila se , akcija kako joj se svidis , to je sama rekla
dogovor lagan , moze kod nje u autu moze stan sve se da dogovoriti
po dogovoru dolazi u tvoj mjesto VK , VU , DJ , ona je iz OS
400 papirnatih sex lizing pusing i sve sto joj predlozite, nemojte se stiditi
pricom zna ubiti nekada da ti dode da se objesis hahaha
znaci cim udes u auto sto prije na akciju, dok se nije raspricala
Meni uopce ne odgovara.Meni je odgovorila na poruku i pitala me tko sam i odakle, a poslije toga ništa...
Jel to znači da nije zainteresirana ili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|