Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doslovno nista...trazim vec tjednima i nema nistaVidim Osijek je i dalje pustinja...
Ova susy je broj nekog muškog stoji tamo 2gImas na city of love nije bas pustinja pogledaj dvije ribe su ako ti odgovara dogovori se
Lp je tu je do petka..Vidim da je putena u Osijeku, ne mogu ju dobiti na telefon. Da li je netko uspio?
dns se ja bio nasao s njomTo vam je takozvana merceduša,prije je bilo 400 za komplet a sad je nešto skuplja jer je navala.
Ja osobno za nju ne bi dao ni 100 bodova.
Može kontaktdns se ja bio nasao s njom
pusenje bez i guta ga odlicno
jedino sex bas ono nije nes l dobro
je glavno da ga guta
Koja je cijena i kakav je izgled (god)Može kontakt
Može kontakt
Patricija preselila u Zg. Vjerojatno veca platezna moc a i ovdje je nitko vise nije dozivljavao. Mislim na te njene sponzoreJa sam 2017 isao kod neke Tanja sa oglasnika kod zelj kolodvora..600kn sat dali jos radi mail jos nije dostupan..
Dali se jos ko javljao patriciji?
Jel bio ko kod nje? Jel radi?Patricija preselila u Zg. Vjerojatno veca platezna moc a i ovdje je nitko vise nije dozivljavao. Mislim na te njene sponzore
Ja sam zapiso jedan broj od prosle godine jos ne znam jel jos uvijek aktualno probaj nazovi pa pitaj za erotsku masazu, mislim da je cijena 300 ili 400 kuna za pol sataPozdrav svima
Kao da sam pročitao da u os postoji hapy end masaža. Navodno se mora platiti članarina 1000 kn.
Dali je netko bio??
Kontakt? Mail????
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|