Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A iz Koritne mozda koja?Jel ima koja iz djakova
Prijatelju po zadnjem popisu stanovništva u Koritni ima manje od 800 ljudi tako da ne znam zašto pitaš ovakve gluposti i spamaš forum. Sretno u pronalasku pičkeA iz Koritne mozda koja?
Pa ti si peder,jebavaš tranđe,što će ti ženska,nađi si muškog pa ga guziJel neka s ege-a provojereno radi anal?
Bravo. Jako si pametan.Pa ti si peder,jebavaš tranđe,što će ti ženska,nađi si muškog pa ga guzi
A iz Čepinskih Martinac,moždaA iz Koritne mozda koja?
Pa ako ih ima 800,znači da je barem 300 žena.Znači odgovor je ima.Prijatelju po zadnjem popisu stanovništva u Koritni ima manje od 800 ljudi tako da ne znam zašto pitaš ovakve gluposti i spamaš forum. Sretno u pronalasku pičke
Ne spamam, neg mi to dopizdilo jel ima koja iz Belog jel i.a koja iz Djakova jel ima koja iz Nasica a niko da neku recenziju ostavi. Kontam sistem udice pa mu se mozda koja javi al forum se sveo na jel ima koja. Isprika samo za Koritnu.Prijatelju po zadnjem popisu stanovništva u Koritni ima manje od 800 ljudi tako da ne znam zašto pitaš ovakve gluposti i spamaš forum. Sretno u pronalasku pičke
Daj ti jednu recenziju za primjerNe spamam, neg mi to dopizdilo jel ima koja iz Belog jel i.a koja iz Djakova jel ima koja iz Nasica a niko da neku recenziju ostavi. Kontam sistem udice pa mu se mozda koja javi al forum se sveo na jel ima koja. Isprika samo za Koritnu.
Koliko vidim, kolega ima pokoju recenziju, za razliku od tebe koji se jedino svadjas i moraliziras okolo po temamaDaj ti jednu recenziju za primjer
Jebač Simone,teške narkomanke i smrdljivice,vidim nisi nešto izbirljiv,samo tako nastavi,daleko ćeš dogurati(p.s.koliko čujem i ti si narkos)Koliko vidim, kolega ima pokoju recenziju, za razliku od tebe koji se jedino svadjas i moraliziras okolo po temama
Čuj faco od formata,vidim da okolo po forumu izigravaš baju,a u životu si obična mala pičkica,skrivena u mišju rupu,provjerenoTog covjeka treba samo ignorirati,uopce me treba obracati paznju na njega,pa nek prica sam sa sobom. Pa bude odustao,malo je naporan,takve ljude ignorirati opcenito u zivotu,itjt oni se time hrane kad se drugi zivciraju,ili mu odgovore ili se oce svadat itd ucinkovit lijek ignor itjt
Hahahahah brate malo krive informacije imas onda. Droge u zivotu probao nisam niti cu. Tako da samo nastavi uzivati u dezinformacijama koje imasJebač Simone,teške narkomanke i smrdljivice,vidim nisi nešto izbirljiv,samo tako nastavi,daleko ćeš dogurati(p.s.koliko čujem i ti si narkos)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|