opatiska, neznam i meni je poslala kao i sliku clare a docekala me ovaKad si bio? Ja dogovorio sa clarom, i treba poslati adresu i vise nista. Gdje je ona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opatiska, neznam i meni je poslala kao i sliku clare a docekala me ovaKad si bio? Ja dogovorio sa clarom, i treba poslati adresu i vise nista. Gdje je ona?
Hejter si sto neces u grupu ali nema veze.Drugi put
Poz, mogu li ja u grupu? Unaprijed hvala...Hejter si sto neces u grupu ali nema veze.
Uglavnom, bio kod Clare vise puta i svaki put me ona docekala.
Ona niti ima 27 godina po slikama a niti je pravi oglas. Profil joj vuče trag iz Istarske županije tako da je 99% prevara preko bona.Pozdrav ekipa ..
Nisam iz os ali sada sam tu poslovno ...
Pa me zanima ako može info bi bih jako zahvalan
Atraktivna Marina
Pozdrav, ja sam Marina, nudim ertoske masaže u svom prostoru imam 27 godina za više informacija se javite na whatsapp.…www.oglasnik.hr
Ok.Ona niti ima 27 godina po slikama a niti je pravi oglas. Profil joj vuče trag iz Istarske županije tako da je 99% prevara preko bona.
U kakvu grupu,misliš u malu grupu pederaPoz, mogu li ja u grupu? Unaprijed hvala...
RadiJel radi jos
pasau , dojćland , nije osijekOna niti ima 27 godina po slikama a niti je pravi oglas. Profil joj vuče trag iz Istarske županije tako da je 99% prevara preko bona.
Druze mozda joj dosadio Osijek, tu je odradila tolko da bi joj trebalo uć u radni stažOsjećati moji gdje je nestala agata bivša isis zna li ko
Pitaj DavoraOsjećati moji gdje je nestala agata bivša isis zna li ko
Naravno da može,uvijek se moglo,nazovi i dogovoriJel bilo šta konkretno kod nje, može li se dogovorit?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|