ddd2
Well-known member
Slažem seE sad dalo bi se raspravljati, ali o ukusima se resapravlja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem seE sad dalo bi se raspravljati, ali o ukusima se resapravlja
Zašto?Ja nebi
Krivu temu si odabrao za oglasavanje, vamo su ti samo kuronje... A ko zna, mozda nadjes jednog takvog za druzenje, prikladno, priblizno...
Budi sretan da imaš tih starijih žena jer kako sesponašate, ostat će vam samo pederiSve više kod nas baba ima za jebat. Jebote te babe krenule u akciju napadaju kurčeve ko ustaše partizane
činjenicom je da je prostitucija jedno od najstarijih zanimanja u povijesti tvoja izjava nema nikakvog zaleđa.Budi sretan da imaš tih starijih žena jer kako sesponašate, ostat će vam samo pederi
činjenicom je da je prostitucija jedno od najstarijih zanimanja u povijesti tvoja izjava nema nikakvog zaleđa.
Nudilo se i nudi se uvijek za svačiji ukus bile one suhonjave i obložene salom, starije i mlade, a zbog izrazite ljubavi spram novca su došle na zao glas još u staroj Grčkoj. Tako da prostitucija je uvijek normalna i prihvaćena. Ali ovo što se sada događa je kriminal, a to su vremensko ograničavanje, štopanje, previše visoke cijene i lažno predstavljanje. Tako doći će ponovno vrijeme uglednih i pristojnih, nikom se ne jebe toliko. xD
Bolje pedere jebat nego tebeBudi sretan da imaš tih starijih žena jer kako sesponašate, ostat će vam samo pederi
Emotional damageBolje pedere jebat nego tebe
Manuela37Moze preporuka za domacu stariju
Sad sam se sjetio onog kineza na tik tokuEmotional damage
Također i jaPoz ekipa...imao sam kontkt od lidije iz Vukovara...42-43 god..komunicirali smo prek telegrama...broj mi se izbriso...ako slucajno neko zna broj..bio bi zahvalan...moze u inbox se javiti...
korizma brate ,, hehe šalim seZašto?
ImamPoz ekipa...imao sam kontkt od lidije iz Vukovara...42-43 god..komunicirali smo prek telegrama...broj mi se izbriso...ako slucajno neko zna broj..bio bi zahvalan...moze u inbox se javiti...
Ako imas broj kao sto navodis,mogu li te zamoliti da ga posaljes privatno mi u poruci,hvala..
Ma Jade je navikana bolje ti kod neke od ovih kod nasLjudi jel se isplati otic kod Jade u Sl Brod?
Jebana mi je ona po slikama i Mel iz Os nadam se da uzivo nije neka druga
Da jedino vidim jos niko nije bio kod njih. Ova Mel izgleda predobro bojim se da nebi neka druga docekalaMa Jade je navikana bolje ti kod neke od ovih kod nas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|