Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Također i jaPoz ekipa...imao sam kontkt od lidije iz Vukovara...42-43 god..komunicirali smo prek telegrama...broj mi se izbriso...ako slucajno neko zna broj..bio bi zahvalan...moze u inbox se javiti...
korizma brateZašto?
ImamPoz ekipa...imao sam kontkt od lidije iz Vukovara...42-43 god..komunicirali smo prek telegrama...broj mi se izbriso...ako slucajno neko zna broj..bio bi zahvalan...moze u inbox se javiti...
Ako imas broj kao sto navodis,mogu li te zamoliti da ga posaljes privatno mi u poruci,hvala..
Ma Jade je navikana bolje ti kod neke od ovih kod nasLjudi jel se isplati otic kod Jade u Sl Brod?
Jebana mi je ona po slikama i Mel iz Os nadam se da uzivo nije neka druga
Da jedino vidim jos niko nije bio kod njih. Ova Mel izgleda predobro bojim se da nebi neka druga docekalaMa Jade je navikana bolje ti kod neke od ovih kod nas
Vidio sam Mel na Tinderu, izgleda dobro…sad pitanje kakva je usluga.Da jedino vidim jos niko nije bio kod njih. Ova Mel izgleda predobro bojim se da nebi neka druga docekala![]()
Ako je usluga kako izgleda bilo bi odličnoVidio sam Mel na Tinderu, izgleda dobro…sad pitanje kakva je usluga.
I još ako zna Engleski vrh vrhovaAko je usluga kako izgleda bilo bi odlično
Odi ti u Zagreb nemoj vamo širit rupe legaMislim da je curama stigla konkurencija Barbara je 80 eura pola sata. Samo vidim neku sliku s malim dildom pa si razmišljam ako odem kod nje sigurno bi me otjerala ili kroz prozor bacila kad bi moj vidila![]()
Sad je i ona digla na 100 na stranici, našao sam jednu u Portugalu što je bila kod nas i brodu oko nove godine, ona Polly istetovirana mala ako je se neko sjeća, sad je tamo 30 80, 60 150. Dosta njih sto dolazi u zadnje vrijeme drži 100 150, bit će da imaju manje troškove sad kad su došle opet...Mislim da je curama stigla konkurencija Barbara je 80 eura pola sata. Samo vidim neku sliku s malim dildom pa si razmišljam ako odem kod nje sigurno bi me otjerala ili kroz prozor bacila kad bi moj vidila![]()
Mel ist 200 für eine Stunde, 160 für eine halbe Stunde
okMel ist 200 für eine Stunde, 160 für eine halbe Stunde
Može ona traziti sta hoće, ja znam koliko planiram ostavitiMel je 200e sat,160 pola h
Pfff neidem ondaMel je 200e sat,160 pola h
Ne vidim da ima nekakvih iskustava pod ovim brojem.Mislim da je curama stigla konkurencija Barbara je 80 eura pola sata. Samo vidim neku sliku s malim dildom pa si razmišljam ako odem kod nje sigurno bi me otjerala ili kroz prozor bacila kad bi moj vidila![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|