Makijaki69
Active member
MJavi se u poruci
Nije otišla jeMože broj od pohotne ako je još u Osijeku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MJavi se u poruci
Nije otišla jeMože broj od pohotne ako je još u Osijeku
bro ja mislim na brazilku šta je bila prošle godine 2X u os. ali vidim da je nema već duže u rh.. ili je na GOPoskupila je i ona na žalost
One ti mogu svakih 6 mjeseci biti 3 mjeseca u šengenu, neke odu u Srbiju, Albaniju, Kosovo, Bosnu na hlađenje, a neke se vrate kući. Na koju misliš ?bro ja mislim na brazilku šta je bila prošle godine 2X u os. ali vidim da je nema već duže u rh.. ili je na GO
znam, mislim na Ginger viki ,brazilku ne na ukrajinku.. prepostavljam da više neče dolazit kada je nema tako dugo ..One ti mogu svakih 6 mjeseci biti 3 mjeseca u šengenu, neke odu u Srbiju, Albaniju, Kosovo, Bosnu na hlađenje, a neke se vrate kući. Na koju misliš ?
Mislim da joj je profil pocetkom godine bio u Osijeku i Zagrebu, 2 tjedna…i od onda je nema.znam, mislim na Ginger viki ,brazilku ne na ukrajinku.. prepostavljam da više neče dolazit kada je nema tako dugo ..
Viki Ginger zar nebro ja mislim na brazilku šta je bila prošle godine 2X u os. ali vidim da je nema već duže u rh.. ili je na GO
Viki radi samostalno al ona kad dođe uzme samo par klijenata i onda kad joj dojadi ugasi profilznam, mislim na Ginger viki ,brazilku ne na ukrajinku.. prepostavljam da više neče dolazit kada je nema tako dugo ..
Da,radi a i bila je u 12 i 1 mj, pitanje je biti ili ne bitiViki radi samostalno al ona kad dođe uzme samo par klijenata i onda kad joj dojadi ugasi profil
E sad dalo bi se raspravljati, ali o ukusima se resapravljaJa čekam hot Anne koja je sat July Ferrari koju možete vidit na recenzijama u Osijku na egeu ali nje nema jako dugo ona mi je bila jedna od najboljih koja je došla u Osijek i nju nevjerujem da će itko nadmašit
slicna dilema...nekako bianci naginjem ..ako odgovori danasU dilemi sam, Mel ili Bianca ?
Evo, pola Varaždina došlo kod nas, sad se tek ne mogu odlučiti ...slicna dilema...nekako bianci naginjem ..ako odgovori danas
Jebi sveEvo, pola Varaždina došlo kod nas, sad se tek ne mogu odlučiti ...
Ja nebislicna dilema...nekako bianci naginjem ..ako odgovori danas
Možda Liviju ili Biancu. Premda možda bolje Liviu jel ima prirodne cice dugo nisam bio kod kurve s prirodnima pa bi bilo dobro za promjenu a i slatka je.U dilemi sam, Mel ili Bianca ?
a gledam liviju, jako me podsjeca ona onu ana, alice sto je imala ogromno dupe, bila srediom studenog, isto bez silikona. ova mi se cini mlada mama, mozda sam u krivu al kad joj pogledas slike kao da je nedavno rodila.Možda Liviju ili Biancu. Premda možda bolje Liviu jel ima prirodne cice dugo nisam bio kod kurve s prirodnima pa bi bilo dobro za promjenu a i slatka je.
Nemogu se ni ja iskreno odlučit sve su dobrea gledam liviju, jako me podsjeca ona onu ana, alice sto je imala ogromno dupe, bila srediom studenog, isto bez silikona. ova mi se cini mlada mama, mozda sam u krivu al kad joj pogledas slike kao da je nedavno rodila.
bianca mi vuće malo na onu sofi sofija isto sto je bila nedavno, imaju slicnu guzu i tijelo, samo ova ima silikone.
a opet kad pogledam video od ove mel cini mi se da bi nas poderala kao luna
Daj malo vise infaBruna je bomba sam došao kuci
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|