D
Deleted member 1235
Guest
Nisam se ni javio, ali vidio sam ju uživo par puta pa se nadam da ću opet.A tebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam se ni javio, ali vidio sam ju uživo par puta pa se nadam da ću opet.A tebi
Ma jasno, to je bio moj odg. Također sam već neko vrijeme i potrazi za lokalnim, ali nema tu kod ns da tako lako nađeš, oglasi su prvare traže bonove, a pravilo je da nikad ne placas unaprijed.Pozdrav Brko
Ne trebamo se mi ovdje baviti s Mađarima ima tu stranici o njima tu bi trebali jedan drugome da pomognemo oko situacije u Osijeku i okolici u mađu idu ljudi ciljano i koji poznaju tamošnje prilike jezik mađarski engleski njemački ako ne možete proć vrlo loše jer ima svega da vratimo se na obž sigurno ima komada pojedinci čuvaju i ne bi podijelilis nikim
Molim te posalji mi sliku ti je naoisala, siguran dam da je fejkVruća Ivana Osijek
Nudim usluge masaže u svome prostoru u Osijeku, imam 29 godina vitke sam grade,za vise detalja javite se na whatsapp na…www.oglasnik.hr
Evo jedne. Ne traži bonove.
Jel itko ista znao o doticnoj?Radmila Španovic na FB
+385993331111
Podjelite s ostalima dojmove, sretno
Radmila ne odgovaraJel itko ista znao o doticnoj?
Jel.mozda fake?Radmila ne odgovara
nije fake, pisali su u drugoj temi da je prava, bila je u ZG-u.Prijatelju pozdrav
Pa jel još ima da neko nasikeda na ovo Nije mi jasno samo cilj toga
Nisam se ni javio, ali vidio sam ju uživo par puta pa se nadam da ću
Uredu nek se jave oni koji su bili ovih dana s njom u Osijekunije fake, pisali su u drugoj temi da je prava, bila je u ZG-u.
Tko je taJel cleopatra jos djeluje na mala vrata?
Reci u kojoj teminije fake, pisali su u drugoj temi da je prava, bila je u ZG-u.
Reci u kojoj temi
Nije fake, vjerojatno se uplašila jer je dobila poziv ili poruku od dvanaest novih telefonskih brojeva u istom danu.Jel.mozda fake?
Bonovi smrdljivista je ovo jel bio netko?Vruća Ivana Osijek
Nudim usluge masaže u svome prostoru u Osijeku, imam 29 godina vitke sam grade,za vise detalja javite se na whatsapp na…www.oglasnik.hr
Hahahaha ali doticna je iz osijekaBonovi smrdljivi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|