OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

A vidi kod juih je legalno imas stranice oreko kojih dog. Videki lanxok se zove, znam pricat Mađ. Oa nazovem i dog. Ako se javi, moras uvijek reci s koje stranice si ju nasao i oitati sta sve moze i nemoze, sta se placa itd.
Pozdrav Brko
Ne trebamo se mi ovdje baviti s Mađarima ima tu stranici o njima tu bi trebali jedan drugome da pomognemo oko situacije u Osijeku i okolici u mađu idu ljudi ciljano i koji poznaju tamošnje prilike jezik mađarski engleski njemački ako ne možete proć vrlo loše jer ima svega da vratimo se na obž sigurno ima komada pojedinci čuvaju i ne bi podijelilis nikim

Pozdrav Brko
Ne trebamo se mi ovdje baviti s Mađarima ima tu stranici o njima tu bi trebali jedan drugome da pomognemo oko situacije u Osijeku i okolici u mađu idu ljudi ciljano i koji poznaju tamošnje prilike jezik mađarski engleski njemački ako ne možete proć vrlo loše jer ima svega da vratimo se na obž sigurno ima komada pojedinci čuvaju i ne bi podijelilis nikim
Ma jasno, to je bio moj odg. Također sam već neko vrijeme i potrazi za lokalnim, ali nema tu kod ns da tako lako nađeš, oglasi su prvare traže bonove, a pravilo je da nikad ne placas unaprijed.

Slike s oglasa pripadaju jednoj mlađahnoj curi iz osijeka. L.K. Ali ona nema 29 nego koju godinu manje. Tako da prevara plus uzimanje tuđih slika, podataka...

Vjerujem da nema u Odk, da mi netko derne neki broj il mail u poruke bio bih zahvalan, ono sto sam dobio je neki mail, koji je fejk i trazi bon unaprijed ... Jos se pizdi sto ne posaljem xD

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh