OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Javila mi se ova. U Os je od 29. Sat - 2000.

Prijatelju pozdrav
Daj molim te lijepo nemoj da nam se smije ostatak Hrvatske
Koji Osijek daj se malo ohladi
Koji2000 kn sat , to je ko da Reno 4 potjeraše 180 km/sat Pa jesi vidio nedavno što je za nas Ana i to ako žena pristane od silne navale Ajte molim vas budite pametni

Da mi vi niste rekli da je to skupo ne znam sta bi. Kako nisam ostao bez para svih ovih godina.
Samo vam kazem sta mi je rekla zena. Ako ona laze mene, ja lazem vas. Ko hoce nek izvoli, ja sigurno necu. Ostale komentare uputite njoj.

Da i paket c
Da mi vi niste rekli da je to skupo ne znam sta bi. Kako nisam ostao bez para svih ovih godina.
Samo vam kazem sta mi je rekla zena. Ako ona laze mene, ja lazem vas. Ko hoce nek izvoli, ja sigurno necu. Ostale komentare uputite njoj.
Lega niko tebi ne zaviruje u pare ali budi razuman od toga nula
Pa reci br mob ili bilo što kako si došao do tu bi trebali jedan drugome da pomognemo u ovim stvarima ali ovo je fantazija

Da i paket c

Lega niko tebi ne zaviruje u pare ali budi razuman od toga nula
Pa reci br mob ili bilo što kako si došao do tu bi trebali jedan drugome da pomognemo u ovim stvarima ali ovo je fantazija
Imas broj na EGE. Javi se zeni pa vidi jel fantazija ili ne. Ja samo prenosim sta mi je rekla. Ja sigurno ne dam tolike pare.

S obzirom da u Osijeku uopće nema ništa u ponudi, mislim da bi ona s obzirom i na viskoku cijenu mogla imati dosta posla. Pazi šta vam ja kažem. Jer u ZG dati u prosjeku 1500 ili ovdje 2000 je i manje nego putni trošak do ZG-a :D

Jel stvarno u Os?
Piše u recenziji 2000kn 1h...

Prijatelju pozdrav
Pa jel još ima da neko nasikeda na ovo Nije mi jasno samo cilj toga
Nemam pojma. Purgeri uredno karaju te brazilke...

Njima samo treba da shvate koliko u Os ima posla pa će dolaziti. Manja mjesta po Dalmaciji van sezone sigurno nemaju veću potražnju od Os ili bolje reći cijele Slavonije

Mislim da previše traži, a i netko iz Zg bi trebao potvrditi jel ženska približno takva, jer je photoshop očit

A vidi kod juih je legalno imas stranice oreko kojih dog. Videki lanxok se zove, znam pricat Mađ. Oa nazovem i dog. Ako se javi, moras uvijek reci s koje stranice si ju nasao i oitati sta sve moze i nemoze, sta se placa itd.
Pozdrav Brko
Ne trebamo se mi ovdje baviti s Mađarima ima tu stranici o njima tu bi trebali jedan drugome da pomognemo oko situacije u Osijeku i okolici u mađu idu ljudi ciljano i koji poznaju tamošnje prilike jezik mađarski engleski njemački ako ne možete proć vrlo loše jer ima svega da vratimo se na obž sigurno ima komada pojedinci čuvaju i ne bi podijelilis nikim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh