OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Danas je posjetio reko ova će mi vjerojatno biti zadnja ove godine.
Mogu reć mala je slatka i dosta sexy čitam komentare da je kao gnom al nije iznenadio sam se kad je otvorila vrata. Dala se ljubit i dirat a pogotovo sam joj guzu stalno diro guzu ima fantastićnu.
Puši fenomenalno radila mi je i deepthroat što većina njih neće jer mi je 17.5 cm pa većinu tjera na povračanje. U sexu je stvarno dosta aktivna i izmjenili smo dosta poza.
Eto mislim da je to od mene ove godine osim ako nedođe opet viki ginger

Danas je posjetio reko ova će mi vjerojatno biti zadnja ove godine.
Mogu reć mala je slatka i dosta sexy čitam komentare da je kao gnom al nije iznenadio sam se kad je otvorila vrata. Dala se ljubit i dirat a pogotovo sam joj guzu stalno diro guzu ima fantastićnu.
Puši fenomenalno radila mi je i deepthroat što većina njih neće jer mi je 17.5 cm pa većinu tjera na povračanje. U sexu je stvarno dosta aktivna i izmjenili smo dosta poza.
Eto mislim da je to od mene ove godine osim ako nedođe opet viki ginger
Ti to ides ranom zorom da joj budes prvi u danu? 😆

Bio sam neki dan kod zeljke, zena i dalje top izgleda ali i dalje udavi sa pricom.. ali sve u svemu oke je za svoje godine.. nije imala nikakav rak i neznam sta ste jos pisali

E moje Lege... Kakvi ste vi to jebaci? Jadna Mia mi se zali kako joj nitko ne dolazi, a ima najbolju tarifu... Ccc... 😂😂😂

uzivo je malo krupnija nego na slikama, slike su par godina stare ili kad se sredi iz daleka malo drugacije izlega, slicna joj je, razmisljao sam da se zarotiram na peti, al jbg ostao

malo me masirala oko lokacije u centru, na kraju smo se uspjeli naci manje vise gdje je rekla, solidno natuca engleski i uspije malo razumjeti hrvatski. meni je bilo zabavno, puno se smije, malo smo se salili, voli da izaziva, provocira, izgubili osjecaj za vrijeme. keks solidan, voli na vrhu, kereci, nekako smo si sjeli, meni do sad najzabavnije iskustvo
javio se dayani, ali vidim da je sada aktivirala jos par profila

ne mogu reci jel dayana i ova 3 profila ista cura, ali ova 3 su definitivno ista cura i ta me je docekala

javio se dayani, ali vidim da je sada aktivirala jos par profila

ne mogu reci jel dayana i ova 3 profila ista cura, ali ova 3 su definitivno ista cura i ta me je docekala
I ja sam to skontao... Ista je to picka "masna" 😆

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh