OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pisao sam u temi Madjarska, al evo i tu da podjelim ako netko ima u planu posjet sutra.
Evo jedna iz Pecuha kod koje sam bio ranije danas. Do sutra navecer je tu pa ide dalje. Tko ima u planu ici nece pozalit. Mala 18 godina kaze, vjerujem joj, preko 20 nema sigurno, tu negdje visina i kile kako pise, super zgodna, utegnuta, sise cvrste, manje savrsen oblik. Kontakt whatsapp. Uzivo natuca malo engleski i njemacki. Pola sata 17000 madjarskih, sat 27000. Sex sa, BJ bez, sve poze, sudjeluje u akciji, ne pozuruje. Jedina mana nesto losiji prostor, ali nista strasno. Odlicno iskustvo, tko se zazelio pravog mladog mesa nece pozaliti.

Pisao sam u temi Madjarska, al evo i tu da podjelim ako netko ima u planu posjet sutra.
Evo jedna iz Pecuha kod koje sam bio ranije danas. Do sutra navecer je tu pa ide dalje. Tko ima u planu ici nece pozalit. Mala 18 godina kaze, vjerujem joj, preko 20 nema sigurno, tu negdje visina i kile kako pise, super zgodna, utegnuta, sise cvrste, manje savrsen oblik. Kontakt whatsapp. Uzivo natuca malo engleski i njemacki. Pola sata 17000 madjarskih, sat 27000. Sex sa, BJ bez, sve poze, sudjeluje u akciji, ne pozuruje. Jedina mana nesto losiji prostor, ali nista strasno. Odlicno iskustvo, tko se zazelio pravog mladog mesa nece pozaliti.

27000 forinti, sta je to 70 eura ?

javio se dayani, ali vidim da je sada aktivirala jos par profila

ne mogu reci jel dayana i ova 3 profila ista cura, ali ova 3 su definitivno ista cura i ta me je dočekala
Na ta 3 profila je ista cura a profil Dayana ima slike od 2 cure.
Netko je nedavno rekao da je Dayana uživo punija.

Misliš tu u Osijeku?

javio se dayani, ali vidim da je sada aktivirala jos par profila

ne mogu reci jel dayana i ova 3 profila ista cura, ali ova 3 su definitivno ista cura i ta me je docekala
Ma ima 10 kila više nego na slikama a traži 150 za sat vremena ma nema šance da onem do nje i da ona meni plati 150

Pozdrav kolege jebači!
Pomozite mi riješit dilemu, naime, u planu mi je posjetiti na jedno 2 sata jednu od ove dvije dame. Inače sam do maloprije bio uvjeren da sam odlučio kako ću ići kod Lune, no vidim da je od sinoć dostupan profil i od Leone, a ta mala mi je baš napeta, ima baš sve po mom ukusu. Pa evo, ukoliko ima netko iskustva od ranije, svaka preporuka/sugestija je dobrodošla 😁🤝

Ili

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh