tomislavtomi
Active member
Koja ce joj budala dat te novce za 15 minutaSad mi je odgovorila 900 kn 15 min
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja ce joj budala dat te novce za 15 minutaSad mi je odgovorila 900 kn 15 min
Može kontaktMože kontakt od Sanje?
Sanja otišla...Može kontakt
Može kontakt Rihane?Sanja otišla...
Kada se pojavi oglas na EGE, curke budu tu 3-5 dana , rijetko 7 dana i putuju dalje.
Morate brzo reagirati ili čekati nove , a to je lutrija..
Osim iznimaka kao što je Rihana
Može kontakt Rihane?
Vjerojatno prevara, Provjeriš , nazoveš, ili poruka , zavisi što je napisala...Ako traži unaprijed ....PrevaraMože kontakt
Mislio sam na LANU sa POVjerojatno prevara, Provjeriš , nazoveš, ili poruka , zavisi što je napisala...Ako traži unaprijed ....Prevara
Malo pročitaj koju stranicu unazad...Sve ti piše detaljno..
Ima ova Lana 1h/900 sve uključeno, ne traži bonove, kod stadiona Os.Dajte ljudi neki broj ove su preskupe
Nije . traži termin , i onda kada ti da adresu , češ saznati da li je Prevara ili neIma ova Lana 1h/900 sve uključeno, ne traži bonove, kod stadiona Os.
Bio li je tko?
Sad sam je kont, uplatnica, katastrofa. Je li moguće da to još "pije vodu"? Kakvi bonovi, uplatnice.....Nije . traži termin , i onda kada ti da adresu , češ saznati da li je Prevara ili ne
Mozda je bas ono prava...ti uplati pa javi ostalimaSad sam je kont, uplatnica, katastrofa. Je li moguće da to još "pije vodu"? Kakvi bonovi, uplatnice.....
M
Mozda je bas ono prava...ti uplati pa javi ostalima
Nije na EGE skoro tjedan dana.Tko je Sanja? Nisam vidio uopce da je na EGE...
Tako sam i ja ovoj agenciji prosli tjedan poslao kada su trazili 250e, ja im kazem ostale djevojke u Osijeku traze 200e i toliko mogu platiti za sat vremena - pristali su.Treba bojkotirati ove s EGE dok ne spuste cijene ispod 150, kolektivno. Kako jedna Barcelona može imati jeftinije kurve nego Osijek, btw ako ste bas željni cjenkajte se, na prvoj poruci sam agenciji rekao pre skupo hvala, odmah su poslali 220e sat, ko voli nek izvoli
Tel: 064/677-677
|
|
|