OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Toliko je losa EGE ponuda u Osijeku trenutno da sam ovu iz Zagreba pitao da li planira doci u OS.

Kaze da nikada nije bila u Osijeku ali mozda dodje...

Eto kada moramo moljakati ove iz ZG da dodju u OS :D

ZG/Split/Zadar - ima stvarno par dobrih, steta sto se ne sjete doci u OS bar na par dana.

Toliko je losa EGE ponuda u Osijeku trenutno da sam ovu iz Zagreba pitao da li planira doci u OS.

Kaze da nikada nije bila u Osijeku ali mozda dodje...

Eto kada moramo moljakati ove iz ZG da dodju u OS :D

ZG/Split/Zadar - ima stvarno par dobrih, steta sto se ne sjete doci u OS bar na par dana.
Auuuu, kod ove sam bio u Zg ,prošle godine...fantastičan izgled , usluga, preporuka...😀🙃

ma tu je mozda 2 zenske i to je to...i dalje ne kuzim sta rade sa tim profilima i cemu to
Da izgleda da ima veci izbor, lagana prevara, nista novo u ovom poslu.ista stvar u Mađarskoj, dosta ciganki i one sto ne lice na sebe kad vidis uzivo, pa kad dodjes na vrata, lijepo pozdravis i ajd bok. Makar dosta njih ce ti biti, a jbg sad kad sam vec presao toliko, pa da barem nesto pojebem... Nemogu ti ni opisati koliko sam puta bio do Pechua, pa dok sam bio tamo, dosao, vidim ja na sta ona lici, izvadim mobitel, pogledam sliku, pokazem njoj, kaze ona to sam ja, ja njoj kazem, aha, ajd bok, pa zovi drugu il trecu, kako kad.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh