Onlyfans djevojke

Reci ti njoj da ona sama kupi kartu pa kad dođe da ćeš joj dat pare. Pa ćeš vidit kako če te odma odjebat ili če inzistirat da joj ti pošalješ pare da može kupiti kartu. Nemoj biti naivan. Samo te želi prevariti.
Pa tako ti nijedna nece doc mos mislit kako ce ona placat kartu da bi ti jebo

Ma žešća prevara ove cure s only fansa žele brzu lovu na air cash sad počele i putem Gmail tražit money.
Pito sam jednu curu što ima only fans kaže nema tu zarade,naj veća joj zarada putem air casha.
I još što mi rekla only je da postane popularna a onda joj većina nudi velike iznose za seks na koji pristane.

Jest, odgovornost je vlasnika stranice (foruma) za ono što se objavljuje na njegovoj stranici (foruma). Kazna bi išla i vlasniku stranice i onome tko je objavio i uploadirao sadržaj.
Zakonski je autor vlasnik svog sadržaja uvijek. Ti kupuješ sadržaj i taj sadržaj je tebi za gledanje, ne daljnju distribuciju.
Probaj objaviti na svojoj stranici sliku koja je npr. vlasništvo Playboya (a platio si pretplatu na njihovoj stranici) pa ćeš vidjeti što će se dogoditi.
Napisao sam da sadrzaj nije objavljen na ovom forumu. Ovdje su objavljene samo adrese stranica linkovi gdje se sadrrzaj nalazi.
Jasna je odgovornost za sadrzaj ali sadrzaja na ovom forumu nije bilo.

DellBoy74 ne filozofiraj, nije kriv onaj tko drzi ljestve samo onaj tko krade?
Promoviranje linkova takvih stranica je isto odgovornost i s time je zakljucena rasprava o toj temi

Idi vidi na yt ako ne vjerujes pokazo je na yt analytics zaradu za 5 6 god kolko vec 100k eura i to bez sponzora samo na vecinom srpskim pregledima

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh