Onlyfans djevojke

Jest, odgovornost je vlasnika stranice (foruma) za ono što se objavljuje na njegovoj stranici (foruma). Kazna bi išla i vlasniku stranice i onome tko je objavio i uploadirao sadržaj.
Zakonski je autor vlasnik svog sadržaja uvijek. Ti kupuješ sadržaj i taj sadržaj je tebi za gledanje, ne daljnju distribuciju.
Probaj objaviti na svojoj stranici sliku koja je npr. vlasništvo Playboya (a platio si pretplatu na njihovoj stranici) pa ćeš vidjeti što će se dogoditi.
Napisao sam da sadrzaj nije objavljen na ovom forumu. Ovdje su objavljene samo adrese stranica linkovi gdje se sadrrzaj nalazi.
Jasna je odgovornost za sadrzaj ali sadrzaja na ovom forumu nije bilo.

DellBoy74 ne filozofiraj, nije kriv onaj tko drzi ljestve samo onaj tko krade?
Promoviranje linkova takvih stranica je isto odgovornost i s time je zakljucena rasprava o toj temi

Idi vidi na yt ako ne vjerujes pokazo je na yt analytics zaradu za 5 6 god kolko vec 100k eura i to bez sponzora samo na vecinom srpskim pregledima

Ma meni se ćini da si ti naivan kad vjeruješ da on ima para. To šta on prokocka naprimjer 200 k eura i prića na videu da mu nije žao to sigurno nije prokockao svoje novce. A i to što ima aute sigurno nije on sam kupio to sve od sponzora dobio na neko određeno vrijeme.

Pa normalno da dobije od sponzora daju mu jos i pare i kojekakve ponude samo zato sto ima preglede.

On bar ne mora molit za pare ko ove onlyfanserke a to si ti naivan kad citas sta one starkelje komentiraju po yt i misle krivo. Dok ga nije sjebala ona zenska izgubio je zbog nje 3 veca sponzora

Ma ustvari zaboli me za njega i za te sa onlyfansa samo me ljuti kad ljudi govore da on ima para.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh