Onlyfans djevojke

Niko ne napada admina
Samo kazem da se na forumu nije dijelio sadrzaj nego samo linkovi.
E sad ko je na tim linkovima podijelio sadrzaj to nije nikakva odvlgovornost admina ni ovog foruma jer taj sadrzaj i dalje postoji kao sto postoje i linkovi.
Potpuno druga je prica da je neko uploadovo sadrzaj na forum ali nije.

indeks hr je isto tvrdio na sudu za Severininu snimku pa su na kraju izgubili sud, tako da mislim da ti ovo ne drzi vodu :)

Pa ide to vrlo lagano salju ljudi. Ako se reklamiraju na jednoj stranoj stranici salju ameri vecinom i po $200 na paypal i slicne platforme to sam procito negdje al necu rec di da im nebi dao free info jos

Niko ne napada admina
Samo kazem da se na forumu nije dijelio sadrzaj nego samo linkovi.
E sad ko je na tim linkovima podijelio sadrzaj to nije nikakva odvlgovornost admina ni ovog foruma jer taj sadrzaj i dalje postoji kao sto postoje i linkovi.
Potpuno druga je prica da je neko uploadovo sadrzaj na forum ali nije.

Jest, odgovornost je vlasnika stranice (foruma) za ono što se objavljuje na njegovoj stranici (foruma). Kazna bi išla i vlasniku stranice i onome tko je objavio i uploadirao sadržaj.
Zakonski je autor vlasnik svog sadržaja uvijek. Ti kupuješ sadržaj i taj sadržaj je tebi za gledanje, ne daljnju distribuciju.
Probaj objaviti na svojoj stranici sliku koja je npr. vlasništvo Playboya (a platio si pretplatu na njihovoj stranici) pa ćeš vidjeti što će se dogoditi.

Decki imam pitanje. Ako platim nekoj osobi putem paypala za avio kartu i ona ne dode tj prevari me. Mogu li ja traziti povrat novca od paypala? Platim preko opcije G/S
Znam da se moze ako se kupuju fizicke stvari, a ovako ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh