Poslala mi je email i rekla a mogu uplatit kako hocu. Nije invite vec emailTrazit ce te preko friends and family tako da ne mozes povuc pare nazad a ona nece doc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslala mi je email i rekla a mogu uplatit kako hocu. Nije invite vec emailTrazit ce te preko friends and family tako da ne mozes povuc pare nazad a ona nece doc
Reci ti njoj da ona sama kupi kartu pa kad dođe da ćeš joj dat pare. Pa ćeš vidit kako če te odma odjebat ili če inzistirat da joj ti pošalješ pare da može kupiti kartu. Nemoj biti naivan. Samo te želi prevariti.Poslala mi je email i rekla a mogu uplatit kako hocu. Nije invite vec email
Sve je sređenoReci ti njoj da ona sama kupi kartu pa kad dođe da ćeš joj dat pare. Pa ćeš vidit kako če te odma odjebat ili če inzistirat da joj ti pošalješ pare da može kupiti kartu. Nemoj biti naivan. Samo te želi prevariti.
Pa tako ti nijedna nece doc mos mislit kako ce ona placat kartu da bi ti jeboReci ti njoj da ona sama kupi kartu pa kad dođe da ćeš joj dat pare. Pa ćeš vidit kako če te odma odjebat ili če inzistirat da joj ti pošalješ pare da može kupiti kartu. Nemoj biti naivan. Samo te želi prevariti.
Ma prvo nebi ni jedna normalna dolazila iz druge države samo radi jednog sexa.Pa tako ti nijedna nece doc mos mislit kako ce ona placat kartu da bi ti jebo
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|