Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tuStvarno
A ovuPogledajte prilog 9863
Ozbiljno
Nju bi cijelu nocPusa :*
visa, pay pal istoBrate 3€ ti je njen only nije li te sram pitati ?
a da platite revolutom?Mozda nije novac u pitanju. Kod odredjenih banaka u Srbiji te odbiju za kredit ukoliko si placao OF sa kartice koju imas kod te banke. Naravno zvanicnog obrazlozenja nema a nezvanicno je da si sklon porocima. Isti je slucaj kada sa svog racuna uplacujes online ulog kladionicama.
Ako si ovo ti,onda svaka čast,top zenaHahaha hvala
morala san ubit monotoniju, nemam predrasuda al dajte.. postate samo neke masne i debele zene... pored ovakih poput mene. nema logike
Imam i videoOzbiljno
Kako se zvala
ZanimljivoVoljela bih skrenuti paznju na doticnog Ivana 0080. Ova 8ica je visak u tvom nicku jer si ti zapravo samo nula
Odvratan pristup, komunikacija. vjerujem da si neki iskomplesirani covjek koji je svjestan da ne moze imati ni prosjecnu zenu, a di ovakve kao ja.
malo vise kulture moj savjet.
Šta bilo?Voljela bih skrenuti paznju na doticnog Ivana 0080. Ova 8ica je visak u tvom nicku jer si ti zapravo samo nula
Odvratan pristup, komunikacija. vjerujem da si neki iskomplesirani covjek koji je svjestan da ne moze imati ni prosjecnu zenu, a di ovakve kao ja.
malo vise kulture moj savjet.
Jel imas video ovog ?
Bia je i Hamdija na Big brotheru,nije ti neki argument.To je Sabina Santl. Nije cigancica. Bila je u big brotheru. Mislim da je iz Valpova
Bojim se da nazalost nijeAko si ovo ti,onda svaka čast,top zena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|