Hillbilly22
New member
Ima neko od lane69x?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas se preziva karimovic...Zato joj i je nadimak Karimovicka voli da kara
Brate 3€ ti je njen only nije li te sram pitati ?Ima neko od lane69x?
Sabina Santl...mislim da je nesto takvo..Ime ? Prava je
Mozda nije novac u pitanju. Kod odredjenih banaka u Srbiji te odbiju za kredit ukoliko si placao OF sa kartice koju imas kod te banke. Naravno zvanicnog obrazlozenja nema a nezvanicno je da si sklon porocima. Isti je slucaj kada sa svog racuna uplacujes online ulog kladionicama.Brate 3€ ti je njen only nije li te sram pitati ?
Igram kladionicu, uplatim OF s vremena na vreme.. Tri kredita sam uspesno podigao i vratio, imam dozvoljen minus i kreditnu karticu.. Mislim da je bitnije koliku platu imas nego da si sklon porocimaMozda nije novac u pitanju. Kod odredjenih banaka u Srbiji te odbiju za kredit ukoliko si placao OF sa kartice koju imas kod te banke. Naravno zvanicnog obrazlozenja nema a nezvanicno je da si sklon porocima. Isti je slucaj kada sa svog racuna uplacujes online ulog kladionicama.
Nije nego ovisi koja banka pbz ce te odma odjebat ako vide takve gluposti nebitno jesi igro za €5 ili €5.000 dok OTP ne trazi izvod iz banke za transakcije kod njih prolazi. Jedan kockar je pito bas u vezi toga osobnog bankara i rekli nema sanseIgram kladionicu, uplatim OF s vremena na vreme.. Tri kredita sam uspesno podigao i vratio, imam dozvoljen minus i kreditnu karticu.. Mislim da je bitnije koliku platu imas nego da si sklon porocima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|