Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha ja imam 41..Nemam pojma koja je fora s godinama,nisam je pitao za to..Imali smo puno poslaKolko joj godina onda odgovara?
Ne vjerujem, ja sam rekao da imam 42, i napisala mi je da joj ne odgovaraju godineHahahhaha ja imam 41..Nemam pojma koja je fora s godinama,nisam je pitao za to..Imali smo puno posla
To kaj ti ne vjeruješ mene ne brine previšeNe vjerujem, ja sam rekao da imam 42, i napisala mi je da joj ne odgovaraju godine
Mogao biti ti sada tu šibnuti screen poruke koju mi je poslala maloprije..Ali eto,niti to mi se nedaNe vjerujem, ja sam rekao da imam 42, i napisala mi je da joj ne odgovaraju godine
Jel da bez kondoma? Guta?Hahahhaha ja imam 41..Nemam pojma koja je fora s godinama,nisam je pitao za to..Imali smo puno posla
Nisam rekao da tebi ne vjerujem, nego zanima me zbog čega je tu mnoge otpilila a spominje godine. A sto se tiče mog načina uleta, nisam seljačina i ne pišem glupe poruke. Pristojno sam se javio porukom, čak sam bio veoma iskren i extremno ljubazan. Bila je čak malo poduža poruka. Prva njena poruka, iliti odgovor, odnosno upit je bio koliko imate godina?!Mogao biti ti sada tu šibnuti screen poruke koju mi je poslala maloprije..Ali eto,niti to mi se neda
Stari pojma nemam zašto..Ispada da sam imao puno sreće..Ima ona stalne klijente.Nisam rekao da tebi ne vjerujem, nego zanima me zbog čega je tu mnoge otpilila a spominje godine. A sto se tiče mog načina uleta, nisam seljačina i ne pišem glupe poruke. Pristojno sam se javio porukom, čak sam bio veoma iskren i extremno ljubazan. Bila je čak malo poduža poruka. Prva njena poruka, iliti odgovor, odnosno upit je bio koliko imate godina?!
Stari pojma nemam zašto..Ispada da sam imao puno sreće..Ima ona stalne klijente.
ja sam napiso klasično; jeste li slobodni...odma je pitala za god - 38 ...i poslje više nije bilo odgovora... za par sati sam poslo premlad/prestar? i nisam dobio nikakav odgovor...Stari pojma nemam zašto..Ispada da sam imao puno sreće..Ima ona stalne klijente.
091/739-3874Decki koji je broj od olje nemogu nac oglas
Kako znas da je stiglaLjudi stigla nam Oljica....bio tko ili ide
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|