Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
57 imaDa li ima stvarno 50 godina kako piše na oglasu ili je ipak starija?
Culi smo se preko wappa u cetvrtak i kaze da se javim u subotu do 20hja sam poslao poruku, pitala za godine(38) i nije se više javljala...
I, kako je bilo?Culi smo se preko wappa u cetvrtak i kaze da se javim u subotu do 20h
Zivi bili pa vidjeli sta bude...nadam se i probali
Ista stvar, ja sam napisao 42, i još smo čak razmijenili par poruka, i napisala mi je da joj ne odgovaraju godine. Nije mi odgovorila koja joj je dobna granica, i da li voli mlađe.... Eto tuga pregolemaja sam poslao poruku, pitala za godine(38) i nije se više javljala...
jako mi je to sumnjivo, zašto bi i ona i silva htjele stare likove.... u čemu je kvaka?Ista stvar, ja sam napisao 42, i još smo čak razmijenili par poruka, i napisala mi je da joj ne odgovaraju godine. Nije mi odgovorila koja joj je dobna granica, i da li voli mlađe.... Eto tuga pregolema
Pa pretpostavljam da voli mlađe jer su brže gotovi...jako mi je to sumnjivo, zašto bi i ona i silva htjele stare likove.... u čemu je kvaka?
A kakve veze ima dob sa izdrzljivoscu?Pa pretpostavljam da voli mlađe jer su brže gotovi...
Pa kaj nije da silva ne zeli cut za ekipu ispod 35jako mi je to sumnjivo, zašto bi i ona i silva htjele stare likove.... u čemu je kvaka?
Pa vjerovatno ima, i ona to zna najboljeA kakve veze ima dob sa izdrzljivoscu?
*čitaj sa razumjevanjem!Pa vjerovatno ima, i ona to zna najbolje
Apsolutno nikakve veze nemaju godine, ja sam mlad a izdrzljiv, to je od osobe do osobePa vjerovatno ima, i ona to zna najbolje
Ti po sebi gledaš, a ona gleda širu sliku. O čem pričamo, pa ta je imala kurac u ruci više nego ja i ti zajedno , zna matoraApsolutno nikakve veze nemaju godine, ja sam mlad a izdrzljiv, to je od osobe do osobe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|