dajemdjaba
Active member
Koza koja se ne javlja skoro nikad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene to ljuti .Koza koja se ne javlja skoro nikad.
Evo ja sam za danas uspio dogovoriti..Baš me zanima jako, svakako ostavim recenziju.I mene to ljuti .
Ali ocigledno .oglas stavlja samo da stavi do znanja stalnim klijentima da je stigla ..
I nove ne uzima.
Jel te pitala za godine? Ja sam rekao da imam 42 i napisala mi je da joj ne odgovaraju moje godine, ali nije navela koji je točno razlogEvo ja sam za danas uspio dogovoriti..Baš me zanima jako, svakako ostavim recenziju.
ja imam 38 i to joj je bilo puno!Jel te pitala za godine? Ja sam rekao da imam 42 i napisala mi je da joj ne odgovaraju moje godine, ali nije navela koji je točno razlog
Da mi je samo znati razlogja imam 38 i to joj je bilo puno!
Vole mlađe jer oni brže budu gotovi. Tako mi je rekla Nives, crna panteraDa mi je samo znati razlog
kompa, to mi je još jasno- ove mi nisu jasne koje oće samo starije! .... ma kurve su lude ko puškeDa mi je samo znati razlog
Teške drogeHaha, 30 premlad 40 prestat ..daj nemoj me je...
Onda 38 prestar isto treba imat onda možda između 32-37 možda su to idealne godine ja imam 28 pa neću pokusavat isto će rec ds sam premlad ako joj je i 30 premaladoHaha, 30 premlad 40 prestat ..daj nemoj me je...
Evo ja danas bio,kada uhvatim vremena napišem detaljnu recenziju.. Uglavnom s moje strane ima pohvale..A ne znam šta reć...očito ima stalne pa ju boli k...ne znam jel uspio tko sta dogovorit?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|