AntonioZG1992
Active member
Jedan par se dirao medjusobno drkanje uz ležanje ali ništa da bi nekog zvali da im se pridružiJel bilo akcije tu di su bili parovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan par se dirao medjusobno drkanje uz ležanje ali ništa da bi nekog zvali da im se pridružiJel bilo akcije tu di su bili parovi
duga uvala prije plaže Vinjola sami špicNa kojoj si to plazi bio
Di je ta plaža u Vrboska?Punta Križ je krcata i ne možeš se odbraniti od drkaroša koji jure od akcije do akcije.
Vrboska ima vrlo malo ljudi. Hodaš i ako vidiš neki par da se barem mazi, staneš kraj njih, ali ne blizu, i ako su za akciju krenit će oni... U Vrboskoj ne pali pristup koji vrijedi na Punta Križ.
Bio sam na jednoj i drugoj, kao soler i u paru sa ženskom.
Morate procjenit situaciju i ponašati se u skladu sa njom i uvijek ćete dobiti ono što tražite...
Koja je u splitu i di jeKakva je u splitu
Vrboska je na HvaruDi je ta plaža u Vrboska?
sve otišlo u k...Ja ne znam od kud tolko pedera eno i smokva prevladavaju pederi zena nema
možeš li molim te reči o kojoj plaži točno se radi? vidim da u vrboskoj ima kamp nudist. da li je ta plaža na kojoj si bio u blizini tog kampa?Ako želite nudističku plažu na kojoj ima akcije. Onda trebate otići u Vrbosku na Hvaru. Bolje i lijepše nego Punta K. i slične gadarije.
Ja idem u Gradac, makarsko područje. Nisam dozivio seks ni kad se smrači, vjerovatno sto je iznad šetnica i osvjetljeno vecim dijelom. Ali moze se, ima skrovitih mjesta zaštićenih borovinom.Pozdrav ljudi evo otvorio sam ovu temu ,zanimaju me gdje su nudisticke plaze po dalmaciji i swing party iskustva
Haha zanimljivo je to, stalno strši a na nudističkoj uđe u seuvijek kad odem do nudističke u prvih desetak min kurac mi se digne strašno kasnije popusti nemojte bježati ako me vidite
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|