Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obozavam s momkom ici na nudisticke plaze
I mi se spremamo i to vec iduci tjedan.
Istru cemo istrazivat.Imate kakva prijedloge.
Lp R&B
Ima li sexa,zensku?Ako želite nudističku plažu na kojoj ima akcije. Onda trebate otići u Vrbosku na Hvaru. Bolje i lijepše nego Punta K. i slične gadarije.
I moj pa pokusavan se prikljucit kojoj ,ima li zrna?uvijek kad odem do nudističke u prvih desetak min kurac mi se digne strašno kasnije popusti nemojte bježati ako me vidite
koji creeper majko milauvijek kad odem do nudističke u prvih desetak min kurac mi se digne strašno kasnije popusti nemojte bježati ako me vidite
Na kojoj si to plazi bioja sam išao u Dugu uvalu u Istri zanimljiva plaža nije bilo akcije bar dok sam ja bio, Idem opet 10 8.
Ja došao rano ujutro još nije bilo ljudi, nisam znao da je dolje niže gay dio.. odjednom na plazi 10 ak fraera onda skuzim da sam na krivome dijelu hahah otišao 50 metara iznad i super par parova,par solera odlična Plažapunta skala ima ljudi, ali malo akcije osim na gay dijelu, tamo stalno odlaze u sumicu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|