Sibenik je los, ja sam nekoc isao na podrucje izmedu Jadrije i Srime i to sasvin slucajno naletio.Vozio se biciklom na tom podrucju.Fkk plaza Sibenik i okolica i neki par za dobru zajebanciju
Ljeto je definitivno za Sibenski kraj Kosirina broj 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sibenik je los, ja sam nekoc isao na podrucje izmedu Jadrije i Srime i to sasvin slucajno naletio.Vozio se biciklom na tom podrucju.Fkk plaza Sibenik i okolica i neki par za dobru zajebanciju
Javi se privatnoTrazimo decka s kojim bi se družili na fkk plazi medena kod trogira pocetkom 8.mj
Javite seTrazimo decka s kojim bi se družili na fkk plazi medena kod trogira pocetkom 8.mj
Kosirina na MurteruPozdrav!
Ove godine idem u Tisno pa me zanima gdje u blizini ima FKK plaža a da je OK i pristupačna?
OK vidio sam na google Kosirinu ali npr i vidio sam bas sliku gole žene a okolo svi obučeni. Ne bi volio doci tamo a ono svi oko nas obuceni. Plača li se ulaz u kamp? I kakva je FKK u Pirovcu? Isto sam vidio da i tamo ima, barem tako pise na google kartama.Kosirina na Murteru
Možeš gore kod hotela ispred šume Parkat pa kroz sumu pješkeIdem sutra na Punta Skala prvi put.Ako ima netko tko je bio tamo dali me moze uputiti di tocno najblize parkirati i koji je tocno dio za parove s koji za gay…da se ne pogubim tamo?
Moze,javite seNeki decko za druzenje s parom na plazi medena pocetkom 8.mj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|