Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav.... jansamo ne znam zasto odmah vrijedas i nazivas nekoga kurvetinom????S mame na malog pisu hahaha kako si jadna stara moja daj si pocni punit ego na nekom kulinarskom showu, a ne na forumu namjenjenom da muski rod pronalazi kurve
Nije to nikakvo uzbudivanje, jednostavno ne razumijem takve tipove..... odmah su sve kurvetine..... e mozda je problem.odbijanje pa automatski su sve iste.....ma uopče se ne treba uzbuđivati,sindrom male piše i to je to...
A sto mislis da radi ovdje..... trazi neku curu vjerojatno za sex, ali je stanga po tom pitanju......razumijem te u potpunosti,nit me ikad vidio niti išta zna o meni ili nekoj drugoj curi ali važno smo sve kurvetine,a mene zanima šta on radi ovdije??čemu toliko zanimanje za "kurvetinama"
Hahahhaha.... ti stvarno imas problema sam sa sobom...... adimak kao nadimak apsolutno u zivotu ne prestavlja nista.... a mater ne moras dirati jer ja nisam tvoju dirao.... ali to govori o tebi i tvom odgoju..... zao mi je sto ovo netko gleda i cita......a po tvom izboru rjecnika prepostavljam da si neki balonja koji nazaloat jos mora puno proci u zivotu i puno uciti o kulturi....... pozdravi svoje roditelje koji su te tako lijepo odgojili.....Tvoj nadimak mi sve govori hahaha jos si i new member, mater ti jebem tulavu, doslovce kurva trazi paznju po forumu punom starih olinjalih drkarosa, a k tome jos ak mislis da ces jebat ovu babetinu onda si glup ko kurac skupa s njom
A ja nemogu zamislit da si ti covjekNadam se da nemas djecu jer si fakat ne mogu zamislit da mi se kinderi hrane s novcima od nekih papucara koji placaju kurvetini za jebene carape haahhaha
Daj fiume lovi ribu i boli te kurac za mene. Nije ni cudno da vas je polovina homica tam dole kad ne radite nista neg svirate kurcu po cijele dane.A ja nemogu zamislit da si ti covjek
Bravo, dobro si mu reklama uopče se ne treba uzbuđivati,sindrom male piše i to je to...
Ne bi smio tako vrijeđati zenu, trebalo bi ti biti zadovoljstvo sto mozes uopce komunicirati snjom...Tvoj nadimak mi sve govori hahaha jos si i new member, mater ti jebem tulavu, doslovce kurva trazi paznju po forumu punom starih olinjalih drkarosa, a k tome jos ak mislis da ces jebat ovu babetinu onda si glup ko kurac skupa s njom
Kleči i ljubi noge?! Sta si ti klečavac?Ne bi smio tako vrijeđati zenu, trebalo bi ti biti zadovoljstvo sto mozes uopce komunicirati snjom...
Pred zenom se kleči i ljubi noge inace...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|