nicoleta37
Active member
znači svima iste poruke šaljeOvaj traži besplatno slike, najlonki ga ne interesuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači svima iste poruke šaljeOvaj traži besplatno slike, najlonki ga ne interesuju
Koja mi fora da šaljem tuđe?Ak te ne vidi u njima kak će znat da su tvoje
Na internetu milijarde besplatnih slika, ja bih baš od tebe tražio da mi daješ besplatne slike.... Razmišljanje da boli glava...Ovaj traži besplatno slike, najlonki ga ne interesuju
Ko kupi neka ih urami, sa sve zlatnim okvirom i staklom i ispod natpisom Crystal.Prodajem svoje gaće i najlonke
Ne moraju biti tuđe, ali može biti da uopće nisi nosila, ne daje on svojih teško zarađenih 20€ samo takoKoja mi fora da šaljem tuđe?
Zainteresiran sam, ozbiljan kupac...Koja mi fora da šaljem tuđe?
po meni je ovo glupost.ako se več nečim bavim onda ču se potruditi da zadovoljim želje kupca tako da mi opet kupi...Ne moraju biti tuđe, ali može biti da uopće nisi nosila, ne daje on svojih teško zarađenih 20€ samo tako
Javi seja isto prodajem,naravno nošeno i mirisno
Javi se
E da sve pružateljice usluga ovako razmišljaju gdje bi nam bio kraj.po meni je ovo glupost.ako se več nečim bavim onda ču se potruditi da zadovoljim želje kupca tako da mi opet kupi...
Upravo tako i ja razmišljam, prodajem gaćice i ostalu odjeću, baš preko ljeta ne i najlonke jer se stvarno ne osjećam ugodno u njima po vrućinama. Ne možeš vjerovati koliko ima žicaroša slika... Na 10 poruka 1 koji je stvarno zainteresiran. Doduše, više se i ne oglašavam nešto puno jer imam više manje stalne koji uzimaju i popune termine nošenja... Tu i tamo uleti koji stranac na redditu. Dok sam se aktivno oglašavala čekalo se po par dana...E da sve pružateljice usluga ovako razmišljaju gdje bi nam bio kraj.
Pa to je cisto ok... naravno ima raznih....Zaboravih spomenuti koliko ima onih koji nude sex i svašta nešto drugo a u profilu na raznim platformama piše isključivo odjeća a slike dobije onaj tko kupi... Čist račun duga ljubav
i još traže telefonski poziv radi lakšeg dogovora ili isključivo osobnu primopredaju...Zaboravih spomenuti koliko ima onih koji nude sex i svašta nešto drugo a u profilu na raznim platformama piše isključivo odjeća a slike dobije onaj tko kupi... Čist račun duga ljubav
Moze dogovor u inbox?Prodajem svoje gaće i najlonke
Da, pozive i videopozive od mene neće dobiti, prodajem veš, natipkaj što želiš i to je to... A što se tiče osobne primopredaje, u principu ako mi netko djeluje normalno na porukama i ako uzima već X puta, postoji mogućnost da odem osobno... Imam dvojicu kojima idem osobno (na javnom mjestu), dođem u haljinici, skinem gaćice odmah ispred njih i dam im ali to treba zaslužiti - sigurno neću otići osobno osobi koja prvi puta napiše poruku "pošto gaćice"i još traže telefonski poziv radi lakšeg dogovora ili isključivo osobnu primopredaju...
1000 % u pravu,nema se šta nadodati na ovo,ili očeš gačice/najlonke... ili tražiš sex(to mi nije u ponudi )Da, pozive i videopozive od mene neće dobiti, prodajem veš, natipkaj što želiš i to je to... A što se tiče osobne primopredaje, u principu ako mi netko djeluje normalno na porukama i ako uzima već X puta, postoji mogućnost da odem osobno... Imam dvojicu kojima idem osobno (na javnom mjestu), dođem u haljinici, skinem gaćice odmah ispred njih i dam im ali to treba zaslužiti - sigurno neću otići osobno osobi koja prvi puta napiše poruku "pošto gaćice"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|