Tapir
Member
meni je 150Za sat vremena je lupala razlicite cifre. Znam jer su me pitali koliko je meni rekla i koliko drugim forumasima koji su me pitali. Ne da mi se trazit po porukama mislim da je raspon bio 150-250eur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je 150Za sat vremena je lupala razlicite cifre. Znam jer su me pitali koliko je meni rekla i koliko drugim forumasima koji su me pitali. Ne da mi se trazit po porukama mislim da je raspon bio 150-250eur.
Jako jako neozbiljna ,nemoguće je dobiti na telefon i pitanje kakva je usluga uopće kada je komunikacija nikakva .Pokusavam je dobiti, ne javlja mi se.
Moze li netko molim Vas napisati iskustvo u privatnu poruku ili ovdje, da znam ima li smisla nastaviti zvati.
S njom natezati.A ne znam..
Frend ju je nahvalio.. I prilikomprvog kontakta pozvao sam se na njega..
Malo smo nesgo tipkali .
Izrazio sam svoje neke zelje i ocekivanja..
U biti sve normalno..
Ali kada mi je za to lupila cifru.. Ohladil sam se.. I vise nemam namjeru se s njom
Ali gdje je tu profesionalizam kad tako lupa cijene svakakve ,a nije to ni kvaliteta. Nekome kaze za sat 150 EUR a nekome 300 EUR za istu uslugu,tipkao sam sa par članova foruma i ljudi mi potvrdili znači nije info samo rekla kazala .S njom natezati.
Prema slikama je top.. Bas ono sto volim.. Niti mlado.. A niti previse utegnuto zategnuto paxda sve izgleda fejk.
Očigledno joj se nisam svidio i to je to..
Idemo dalje
A ona valjda zna sto je najbowlje za nju.. I kako želi..Ali gdje je tu profesionalizam kad tako lupa cijene svakakve ,a nije to ni kvaliteta. Nekome kaze za sat 150 EUR a nekome 300 EUR za istu uslugu,tipkao sam sa par članova foruma i ljudi mi potvrdili znači nije info samo rekla kazala .
Oglas joj je pun samohvale kao da je kraljica kakva nikada nije bila na ovim prostorima.
Jbg ..ja znam koliko je meni lupila za ono sto sam je pitao.Momci neznate citat izmedju redova. 150 je pola h max 45 min. I sama kaze da treba citat (lijepo pise da je 150 stupnjeva tocno).
A kolko je tebi zela? Jer objasnila mi je zašto traži više - da se kulturno riješi nekulturnih. Eto kad moram i to napisat jer vidim da ekipa nema godina da shvati kako ljubazno odbiti nekog. Ne radi sa svakime, a to si ti nixa morao saznati pošto kažeš da si bio više x tamo .. onda ti je sigurno rekla. Mene je 4x vanzemaljski obradila i sad sam na puno nižoj tarifi.. moraš se nekad i pokazat da ti nije bed biti gospodin par puta i ne moljakati "kaj dobim za 50" i sl. A uz takvu ženu se nije teško osjećati kao gospodin, jer kad me primi u ruke nema ništa nego sada i ovdje. Uostalom ne znam kaj i čemu ovaj topiv. Ovo ste si mogli riješiti u pm sve i mirna Bosna, ovak se u 5 stranica pojavilo 6 detektiva, 3 hardcorejebača, 3 dibidusa i ona dva koja pišu sama sebi poruke. Ne vidim cilj blaćenja cure jer bit će da niste htjeli platit pa vam nije pokazala kaj zna. A zna mamicujoj.Za sat vremena je lupala razlicite cifre. Znam jer su me pitali koliko je meni rekla i koliko drugim forumasima koji su me pitali. Ne da mi se trazit po porukama mislim da je raspon bio 150-250eur.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|