Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

Nakon što sam dobio nekoliko upita o cijeni i lokaciji za Sofiju, pa da ne odgovaram pojedinačno, lokacija je blizina Kvatrića, parkinga ima, ali možda budete malo više tražili ako vam se na da garaža (ima nekih 500-600 metara) do nje od garaže Kvatrić. Što se tiče cijene to ću vam prepustiti da riješite s njom kao što sam i sam dogovarao.

Pozdrav ekipa

Jel netko bio ovaj vikend kod Sofije ,Sare vidim da ima aktivan oglas ponovo i rado bih je posjetio .
Dobio sam je jučer za termin danas i rekla mi je da je nazovem danas pa se dogovorimo,danas mi ne odgovara na nekoliko poziva niti na poruku WhatsApp.

Ma ..dogovarli se nesfk.. Ali kada mi je lupila cijenu.. A znam za koliko daje frendu.
Popizdio.. Nazvak stubake imaju mjesta .uzeo ženu u autu..sjeli i dogovorili s jednim parkm sisret. I otisli tamo..
I provelibse ludo.

Pa kaj nisi s lijepom riječi prepolovio cijenu? Ja ovo ne kužim, čitam ovaj topic i par puta od istog tipa dvije različite poruke - ko da pišu dvije različite osobe a od istog profila .. koji je to k?!
A gle ..
Neda mi se vise natezati.. Predugo sam u svemu ovome.
Ali u biti i drago mi je da me odjebala.

Njeno pravo je da lupi cijenu koji zeli..
. A moje je da to prihvatim ili ne..

Ili da se ciganim..
Mom frendu je rekla 3x manju cijenu... Mozda joj se vise sviđa.. Mozda pise lijepse poruke..
Sta ti ja znam...
Meni je lupila toliko koliko sam napisao.

Ja tu vise ne mogu nista..
Osim.. Javiti joj se s drugog moba.. I krenuti ispočetka... A sada dal ne to sve vredno zbog malo pičke..
Ne znam..
Pogotovo ako na blatu, uz malo truda i srećw mozes dobiti za đabe..

Njeno pravo je da lupi cijenu koji zeli..
. A moje je da to prihvatim ili ne..

Ili da se ciganim..
Mom frendu je rekla 3x manju cijenu... Mozda joj se vise sviđa.. Mozda pise lijepse poruke..
Sta ti ja znam...
Meni je lupila toliko koliko sam napisao.

Ja tu vise ne mogu nista..
Osim.. Javiti joj se s drugog moba.. I krenuti ispočetka... A sada dal ne to sve vredno zbog malo pičke..
Ne znam..
Pogotovo ako na blatu, uz malo truda i srećw mozes dobiti za đabe..
To nije baš uobičajeno da kurva ima različite cijene za različite mušterije, osim toga glupo mi je što ne kaže po kriterijima određuje cijene, ovako će izgubiti dio mušterija jer nitko ne želi plaćati istu uslugu kod iste ženske više od nekog drugog.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh