Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

Pokusavam je dobiti, ne javlja mi se.
Moze li netko molim Vas napisati iskustvo u privatnu poruku ili ovdje, da znam ima li smisla nastaviti zvati.

Pokusavam je dobiti, ne javlja mi se.
Moze li netko molim Vas napisati iskustvo u privatnu poruku ili ovdje, da znam ima li smisla nastaviti zvati.
Jako jako neozbiljna ,nemoguće je dobiti na telefon i pitanje kakva je usluga uopće kada je komunikacija nikakva .
Ovo isto sa lupanjem cijena još nisam čuo nigdje ,nekome više nekome manje .
Isto tako kako su neki članovi pisali nije ona ni jeftina ,bolje onda uzeti neku curu sa EGE i dobiti nezaboravno iskustvo jer koliko vidim ima ih i jako lijepih i kvalitetnih .

A ne znam..
Frend ju je nahvalio.. I prilikomprvog kontakta pozvao sam se na njega..
Malo smo nesgo tipkali .
Izrazio sam svoje neke zelje i ocekivanja..
U biti sve normalno..
Ali kada mi je za to lupila cifru.. Ohladil sam se.. I vise nemam namjeru se s njom

A ne znam..
Frend ju je nahvalio.. I prilikomprvog kontakta pozvao sam se na njega..
Malo smo nesgo tipkali .
Izrazio sam svoje neke zelje i ocekivanja..
U biti sve normalno..
Ali kada mi je za to lupila cifru.. Ohladil sam se.. I vise nemam namjeru se s njom
S njom natezati.
Prema slikama je top.. Bas ono sto volim.. Niti mlado.. A niti previse utegnuto zategnuto paxda sve izgleda fejk.
Očigledno joj se nisam svidio i to je to..
Idemo dalje

S njom natezati.
Prema slikama je top.. Bas ono sto volim.. Niti mlado.. A niti previse utegnuto zategnuto paxda sve izgleda fejk.
Očigledno joj se nisam svidio i to je to..
Idemo dalje
Ali gdje je tu profesionalizam kad tako lupa cijene svakakve ,a nije to ni kvaliteta. Nekome kaze za sat 150 EUR a nekome 300 EUR za istu uslugu,tipkao sam sa par članova foruma i ljudi mi potvrdili znači nije info samo rekla kazala .
Oglas joj je pun samohvale kao da je kraljica kakva nikada nije bila na ovim prostorima.

Ali gdje je tu profesionalizam kad tako lupa cijene svakakve ,a nije to ni kvaliteta. Nekome kaze za sat 150 EUR a nekome 300 EUR za istu uslugu,tipkao sam sa par članova foruma i ljudi mi potvrdili znači nije info samo rekla kazala .
Oglas joj je pun samohvale kao da je kraljica kakva nikada nije bila na ovim prostorima.
A ona valjda zna sto je najbowlje za nju.. I kako želi..
Ne vredi tu sada previse plakati .isada kao da smo očajni.
Njeno pravo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh