Dr Zelenko
Active member
Ej prijatelju moje moj zelenko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej prijatelju moje moj zelenko
nije ona glupa nego taj koji to objavi je za prijavit !Tko ju jebe što je glupa
Uzrečica iz Vegasa
Gledaj pričamo o internetunije ona glupa nego taj koji to objavi je za prijavit !
OK da ne opterečujemo ljude !Gledaj pričamo o internetu
Smiješno je više nastavljati ako me razumiješ
Pa nije opterećivanje već de pogledaj kakva se čuda po netu događajuOK da ne opterečujemo ljude !
pozdrav.
Nagnalo ju je to što je prostitucija još uvijek ilegalna kod nas u suprotnome nebi bilo ni ove rasprave niti forumaOvdje je bilo nekoliko slučajeva gdje su se objavljivali osobni podaci (imena, prezimena, slike, privatni facebook i instagram profili i sl...), a sama objava je bila protivna pozitivnim zakonskim odredbama, i osobno sam reagirao "pljuvajući" po objaviteljima i upozoravajući Moda da ukloni te objave. Ali generalizirati i moralizirati mimo konkretnih slučajeva je apsolutno ne produktivno.
Toliko od mene, povlačim se iz rasprave.
PS
Neznam što je Sabinu nagnalo da uopće pokrene ovu raspravu, nisam upućen u stanje stvari, ali znam da smo više puta već apsorbirali ovu temu.
Ne kuzim… koji je smisao te tvoje teme?postavio sam temu "muška prostitucija" ajmo junačine da vidimo ko šta misli o ovome
da razmenimo mišljenja sad ko voli nek izvoli ko neče nemora. onako ubit vrjemeNe kuzim… koji je smisao te tvoje teme?
Al ne kuzim, sta se treba razmjenjivat misljenja? Sta ikog od muskih boli ona stvar za musku prostituciju? Stvarno nepotrebnoda razmenimo mišljenja sad ko voli nek izvoli ko neče nemora. onako ubit vrjeme
polako pa ti češ me ubit ! zaboravi temu !Al ne kuzim, sta se treba razmjenjivat misljenja? Sta ikog od muskih boli ona stvar za musku prostituciju? Stvarno nepotrebno
Ehhh,dugo ti je trajala tema…postavio sam temu "muška prostitucija" ajmo junačine da vidimo ko šta misli o ovome
stavljate slike lazne , pa kad dođemo na vrata samo se okrenemo .Ali odakle nekome slika od te prostitutke ako ju ona nije sama objavila ?
Pa krađa identiteta je moguća i događa se
A o slikama da ne pričamo
Ako ičega ima na netu što je protuzakonito postavljeno su slike
Pogledaj samo dejting aplikacije
Sve pecaroši
da ti ga držim u grlu dok pokušavaš srat gluposti ko takoCega , drva , hrastovina , bukva , jadu jadni
Saznala si? osveti mu se, inbKakoox vas muske nije sram objavljivat brojeve zena kod kojoh ste bili , a sta da vase zene doznaju to da se okolo jebete i placate, i da vas te iste prijave , da njihove brojeve objavljujete i pisete o njima , krijete se pod tim laznim imenima tu i pisete , sram vas moze biti , koliko ste jadni .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|