Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda bih ja trebao tužiti internet providera pošto su bez moga znanja i pristanka objavili moj broj moba i telefonaobjavljivanje privatnih stvari ne samo da je nehumano več je i kaznjivo zakonom. ja bi lično tužio tu osobu !
bez tvoje saglasnosti niko ama baš niko nesmje ti javno objaljat tvoje lične podatke slike... itdOnda bih ja trebao tužiti internet providera pošto su bez moga znanja i pristanka objavili moj broj moba i telefona
I prostitucija je zakonom zabranjena pa leti sperma na sve strane
Jesi ti pročitao šta u ovome topicu ili onako samo da se nadovežeš ?
sabinu u ovome ne uvlači ! ja kažem šta po zakonu sme a šta nesme ! a od koga ču dobit "pičku" to je moja stvar.Za koje bi ti to objavljene podatke i koga tužio????
Osim u par slučajeva kad su se objavili podaci o imenima i prezimenima osoba, njihove adrese i mjesta rada, sve ostalo nema veze s podacima koji bi nekoga kompromitirali ili izvrgli javnoj poruzi. Ovdje objavljivati telefonske brojeve koji su navedeni na PO definitivno nije nešto što bi bilo u suprotnosti s zakonom.
I dajte se opametite, neće vam Sabina dati pičke ako joj se ovim putem uvlačite u šupak. Šupci.
Ali vidiš da ipak jebez tvoje saglasnosti niko ama baš niko nesmje ti javno objaljat tvoje lične podatke slike... itd
ja kažem koja su tvoja prava ZAKONOM ! a šta si ti uradio to je tvoje.Ali vidiš da ipak je
I šta sada ?
Da se ubijem ?
Promjenio broj i adio
Ukratko dobrodošao na internet koji je umro davnih dana
Eto da mi ti nisi rekao ne bih znaoja kažem koja su tvoja prava ZAKONOM ! a šta si ti uradio to je tvoje.
svaki osobni podatak !Ja te ponovno pitam koji su to podaci objavljivani a da ih zakon kao takve štiti i priječi njihovo objavljivanje???
znao sam znaš, vidi se da si intelegentanEto da mi ti nisi rekao ne bih znao
Da ali koji ?svaki osobni podatak !
Za orangutana dovoljnoznao sam znaš, vidi se da si intelegentan
razumjem ja tebe prijatelju ! ali je bar nečovječno objavljivat tuđe fotke telke itd.Da ali koji ?
Kakve veze to ima sa ovom temom i forumom kada su svi brojevi objavljivani od strane samih ljudi koji nude usluge prostitucije
Koja je isto tako zakonom zabranjena
I šta sada ?
Pogledaj šta se sve događa oko nas i koji se zakoni krše
Ovo je pičkin dim
nema potrebe da se vrđamo, moje je bilo ozbiljno da si pametan. pozdrav i dosta jeZa orangutana dovoljno
Ne piše se "čovjek" nego "čovjek"razumjem ja tebe prijatelju ! ali je bar nečovječno objavljivat tuđe fotke telke itd.
ako je i prostitutka i ona je čovjek i treba je poštovat a ne da se snjom briše patos.
Ali odakle nekome slika od te prostitutke ako ju ona nije sama objavila ?razumjem ja tebe prijatelju ! ali je bar nečovječno objavljivat tuđe fotke telke itd.
ako je i prostitutka i ona je čovjek i treba je poštovat a ne da se snjom briše patos.
e moj zelenkoNe piše se "čovjek" nego "čovjek"
Rekao sam to za sebenema potrebe da se vrđamo, moje je bilo ozbiljno da si pametan. pozdrav i dosta je
a što ako je ona poslala nekom a taj isti to obkavi ! to je krivično delo !Ali odakle nekome slika od te prostitutke ako ju ona nije sama objavila ?
Pa krađa identiteta je moguća i događa se
A o slikama da ne pričamo
Ako ičega ima na netu što je protuzakonito postavljeno su slike
Pogledaj samo dejting aplikacije
Sve pecaroši
nisi ti mene razumeo, ali OKJa tebe ne razumijem, ako je na PO objavljen broj za kontakt, slika te cure (rijetka pojava) i onda mi komentiramo da li je ili nije OK usluga, a uslugu pruža cura s tim brojem, koji je to osobni podatak objavljen a da nije javan?
Tko ju jebe što je glupaa što ako je ona poslala nekom a taj isti to obkavi ! to je krivično delo !
posebno eksplicitne fotke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|